Ευχαριστήρια επιστολή για τη δωρεά στο Ε.Κ. Νάξου

Newsroom
20/10/2022 15:47
 
 
 

 

Ο Διευθυντής του Ε.Κ. ΝΑΞΟΥ και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, μέσω επιστολής προς την εταιρία Ηλεκτρικών Ειδών «Inventor A.G.A.E», επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τη σημαντική δωρεά της στο σχολείο, η οποία υλοποιήθηκε με τις ενέργειες των συνεργατών της «Inventor A.G.A.E» : ΜΑΪΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΚΑΡΑΤΟΣΙΔΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επιστολή:

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι της εταιρείας Inventor A.G. A.E

Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη δωρεά των τριών (3) καινούργιων ολοκληρωμένων κλιματιστικών συγκροτημάτων, που θα καλύψουν βασικές ανάγκες στην εξάσκηση των μαθητών μας του τομέα Μηχανολογίας, και συγκεκριμένα της ειδικότητας «Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης αερισμού και κλιματισμού».

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι η δωρεά σας αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προσπάθεια που κάνουμε για την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης που παρέχουμε στους μαθητές μας και ότι θα αξιοποιηθεί μαθησιακά στο μέγιστο δυνατό.

Αυτές οι πράξεις έμπρακτης απόδειξης κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να προβάλλονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, τα παιδιά μας ,τους μαθητές μας, και να αποτελέσουν έτσι πρότυπα προς μίμηση!!!

Σας διαβεβαιώνουμε λοιπόν ότι θα αναδείξουμε αυτήν τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας, καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας.

Εκ μέρους της σχολικής κοινότητας του Ε.Κ ΝΑΞΟΥ

Με εκτίμηση

Ο Δ/ ντής του σχολείου

Νικήτας Θεολογίτης

(Visited 218 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*