Έκκληση για άδεια διευκόλυνσης μετακίνησης από τους εκπαιδευτικούς δυσπρόσιτων σχολείων σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Newsroom
18/12/2022 01:40
 
 
 

 

Έκκληση προς κάθε αρμόδιο απευθύνουν οι εκπαιδευτικοί των δυσπρόσιτων σχολείων των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, προκειμένου να μπορέσουν να διευκολυνθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων, ώστε να μεταβούν στους τόπους κατοικίας τους νωρίτερα, αφού τα δρομολόγια των πλοίων δεν είναι καθημερινά.

Όπως αναφέρουν «δεν είναι δυνατόν να ταξιδεύουμε παραμονή Χριστουγέννων ολόκληρες οικογένειες, εξαιτίας του γεγονότος ότι σε κάποια νησιά το δρομολόγιο πλοίου είναι είτε αργά την Παρασκευή το βράδυ 23/12, είτε το πρωί του Σαββάτου 24/12».

Οι εκπαιδευτικοί, καλούν την υπουργό Παιδείας «να δείξει τη δέουσα ευαισθησία αυτές τις Άγιες ημέρες που έρχονται και ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς των υπηρετούντων εκπαιδευτικών σε αυτές τις εσχατιές, να εκδώσει άδεια διευκόλυνσης μετακίνησης των εκπαιδευτικών όπως είχαν πράξει οι προκάτοχοί της» και όχι να βιώσουν «ένα καθεστώς ομηρίας παραμένοντας έως τις 23 Δεκεμβρίου σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες».

(Visited 104 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.