Νέος κύκλος σεμιναρίων σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα από το ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς»

Newsroom
17/01/2024 19:25
 
 
 

 

Την έναρξη του πρώτου κύκλου δωρεάν εξ αποστάσεως σεμιναρίων για το 2024, για τους κατοίκους των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων ανακοίνωσε το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Γ. Γεννηματάς» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις Ενημέρωσης Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στόχο έχουν τη διενέργεια εκατοντάδων εκπαιδευτικών δράσεων κάθε χρόνο με τη συμμετοχή χιλιάδων ωφελούμενων.

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν άμεσα και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων όπως:
-Τουρισμός & Ξένες Γλώσσες,
-Αναβάθμιση Γενικών & Ψηφιακών Δεξιοτήτων,
-Οικονομία & Επιχειρηματικότητα και σχεδιάστηκαν για να ανταποκριθούν στα αρχικά αιτήματα εκπαίδευσης από θεσμικούς φορείς και συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Νότιο Αιγαίο.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ, με μέγιστο αριθμό δηλώσεων τα 3 σεμινάρια. Υπενθυμίζεται ότι τα εν λόγω επιμορφωτικά προγράμματα απευθύνονται στο γενικό ενήλικο πληθυσμό των νησιών, ηλικίας 16+, ανεξαρτήτου φύλου, καταγωγής, εκπαιδευτικού επιπέδου ή επαγγελματικής κατάστασης.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*