Σύλλογος Γονέων 1ου Γυμνασίου Νάξου: “Ο αγώνας είναι κοινός για όλους”

katalipsi 1o gymnasio 1
admin
23/03/2017 17:00
 
 
 

“Ο αγώνας είναι κοινός για όλους” σημειώνουν οι γονείς των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Νάξου που συμπαραστέκονται στους μαθητές για τα αιτήματα τους, που τους οδήγησαν στην κατάληψη του σχολείου η οποία συνεχίστηκε για όγδοη μέρα σήμερα.

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου, τόσο το προηγούμενο όσο και το παρόν Δ.Σ. του Συλλόγου έχουν καταγράψει τις μεγάλες ελλείψεις του σχολείου και τις έχουν γνωστοποιήσει στη δημοτική αρχή, την οποία και παρακαλούν να συμβάλει άμεσα στη λύση των προβλημάτων στου ιστορικού σχολείου.
Τα προβλήματα, όπως τα επισημαίνει ο Σύλλογος είναι θέματα υγιεινής (κάδος απορριμμάτων), οικοδομικά (επικίνδυνες αίθουσες ), άθλησης και ασφαλούς αυλισμού μέσα στο σχολείο.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Συλλόγου: “Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Α’ Γυμνασίου Νάξου παρακολουθεί με αγωνία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προβλήματα που αφορούν το Α’ Γυμνάσιο.
Όπως είναι γνωστό τα παιδιά μας αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα που αφορούν θέματα υγιεινής (κάδος απορριμμάτων), οικοδομικά (επικίνδυνες αίθουσες ), άθλησης και ασφαλούς αυλισμού μέσα στο σχολείο.
Ο προηγούμενος σύλλογος Γονέων αλλά και εμείς που αναλάβαμε φέτος καταγράψαμε τις μεγάλες ελλείψεις και ήδη έχουμε επισκεφθεί δύο φορές τον Δήμο Νάξου ζητώντας άμεσα λύσεις για το ιστορικό αυτό Γυμνάσιο.
Τα παιδιά μας και εμείς οι γονείς τους πιστεύουμε ότι ο αγώνας είναι κοινός για όλους τους φορείς, αφού όταν η παιδεία αναβαθμίζεται και ο χώρος μάθησης είναι ποιοτικά καλός και ασφαλής αυτό συμβάλλει στην ψυχική και πνευματική πρόοδο του μαθητή.
Γνωρίζουμε την ευαισθησία του Δήμου Νάξου σε θέματα κοινωνικά και πολιτιστικά, και παρακαλούμε να συμβάλλει άμεσα στην λύση των κοινών αυτών προβλημάτων μας.
Είμαστε στη διάθεση όλων των φορέων να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση”.

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή το μεσημέρι στις 13:30, ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της κατάληψης στο 1ο Γυμνάσιο και τα αιτήματα των μαθητών. Μάλιστα ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου καλεί όλους τους γονείς των παιδιών να παρευρεθούν. 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*