Συγχαρητήρια δήλωση Γιασιράνη για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ

giasirani xaroyla
admin
25/08/2017 08:20
 
 
 

Τα θερμά της συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, αλλά και τη διαβεβαίωση σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή ότι θα τους δοθούν κι άλλες ευκαιρίες για να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους έδωσε η Χαρούλα Γιασιράνη, εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Δια βίου μάθησης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Εθελοντισμού και πρόεδρος του Κ.Ε.Κ Γεννηματάς ΑΕ.

«Οι νησιώτες μαθητές επιδιώκουν και κατακτούν την πρωτιά και η αριστεία με τόλμη, ζήλο και συνεχή προσπάθεια» ανέφερε η κ. Γιασιράνη στη δήλωση της, η οποία έχει ως εξής:

«Μια δύσκολη χρονιά γεμάτη αγωνία, στερήσεις και ξενύχτια πάνω στα βιβλία ολοκληρώνεται με την εισαγωγή των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και τα ΑΤΕΙ.
Τα παιδιά μας έδωσαν την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους και πέτυχαν την εισαγωγή τους, φιγουράροντας μάλιστα πολλά από αυτά στις πρώτες σειρές κατάταξης των σχολών τους.
Η πρωτιά και η αριστεία για τους νησιώτες μαθητές είναι αξία που επιδιώκουν και κατακτούν με τόλμη, ζήλο και συνεχή προσπάθεια.
Η ζωή ανήκει σε όσους τολμούν!
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή και άγγιξαν το όνειρο τους.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες τους που στάθηκαν δίπλα και τα υποστήριξαν αλλά και στους καθηγητές που με αφοσίωση μεταλαμπάδευσαν την απαραίτητη γνώση.
Στα παιδιά που δεν κατόρθωσαν φέτος τους στόχους τους, να θυμούνται ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας χωρίς τέλος. Η ζωή είναι όλη μπροστά τους και η αποτυχία είναι το πιο σοβαρό κίνητρο για να τολμήσουν να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους και να εξελιχθούν».

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*