Βάσει ενδιαφέροντος ο ορισμός ημερομηνιών για τα σεμινάρια αρτοποίησης και ζαχαροπλαστικής στη Σύρο

 
 
 

Αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο σεμιναρίων τεχνολογίας Αρτοποίησης και Ζαχαροπλαστικής που θα διοργανώσει στη Σύρο ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Έτσι, οι νέες ημερομηνίες θα οριστούν βάσει ενδιαφέροντος, με τα σεμινάρια να απευθύνονται σε επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, τεχνίτες, μάγειρες, στελέχη τουριστικών μονάδων και ξενοδοχείων και ιδιοκτήτες ή εργαζομένους με ενδιαφέρον στα τρόφιμα.
Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα αναλυθούν διεξοδικά όλες οι πρώτες και βοηθητικές ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή άρτου, αρτοσκευασμάτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής, οι τεχνολογίες και οι τεχνικές αρτοποίησης (διαδικασίες – στάδια παραγωγής – κρίσιμα σημεία ελέγχου), καθώς και όλες οι τεχνικές εφαρμογής στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής αλεύρου. Επίσης, θα δοθεί έμφαση σε καινοτόμα υλικά και μεθόδους παραγωγής με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων για την κάλυψη σύγχρονων καταναλωτικών και διατροφικών αναγκών.
Εισηγητής του πρώτου σεμιναρίου με θέμα «Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής» θα είναι ο Γιάννης Σμαρνάκης, ενώ εισηγητής του δεύτερου σεμιναρίου με θέμα «Τεχνολογία Αρτοποίησης» θα είναι ο Μιχάλης Ορεστίδης.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 80€ για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου και στα 140€ για την παρακολούθηση και των δύο σεμιναρίων. Ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής εδώ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22810-82346.

(φωτό: popaganda.gr)

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*