Παραδόθηκε προς χρήση το Γυμνάσιο Μεσαριάς στη Σαντορίνη

admin
15/04/2015 08:24
 
 
 

 

Πραγματοποιήθηκε η διοικητική παραλαβή για χρήση του έργου «Κατασκευή Γυμνασίου Μεσαριάς Θήρας», που κατασκευάστηκε με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το διώροφο κτίριο (δυναμικότητας 200 μαθητών) περιλαμβάνει 18 αίθουσες διδασκαλίας διαφόρων ειδικοτήτων, αίθουσα εκδηλώσεων, αποθήκη, γραφεία και βοηθητικούς χώρους, ενώ στον περιβάλλοντα  χώρο του υπάρχουν χώροι στάθμευσης οχημάτων, γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ και χώροι πρασίνου.

 

Ικανοποιημένος ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υλοποίηση της δέσμευσης που ανέλαβε με την ανάληψη των καθηκόντων του απέναντι στη νεολαία και την κοινωνία της Σαντορίνης, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης τόνισε ότι, στην ολοκλήρωση του έργου, σημαντική ήταν η συμβολή της επάρχου Θήρας Θεώνης Λειβαδάρου, καθώς και όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών.

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Λεονταρίτη στη Σαντορίνη, όπου μαζί με την έπαρχο Θήρας, βρέθηκαν στο Γυμνάσιο Μεσαριάς

Όπως δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης, «μετά από συντονισμένες ενέργειες τους τελευταίους μήνες η νέα Περιφερειακή Αρχή κατάφερε να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο με αποτέλεσμα ένα σύγχρονο σχολείο να παραδοθεί προς χρήση στην εκπαιδευτική κοινότητα και τη μαθητιώσα νεολαία του νησιού». Παράλληλα, ευχήθηκε «το εξαιρετικό σχολικό κτίριο που σήμερα παραδόθηκε να αντιμετωπιστεί με τον σεβασμό και την αγάπη που του αρμόζει, προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή».

Το έργο, προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, ήταν ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013.

(Visited 137 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*