Σεμινάριο για το σέρβις και την εστιατορική τέχνη του σήμερα από το Επιμελητήριο

admin
14/05/2015 11:49
 
 
 

Σε επαγγελματίες και εργαζομένους εστιατορίων, ξενοδοχείων και καφετέριας (κυρίως) απευθύνεται το σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με θέμα «Το σέρβις και η εστιατορική τέχνη του σήμερα».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαΐου, στην αίθουσα του φορέα, με εισηγητή τον Θανάση Παπαδόπουλο, Bartender & Restaurant Instructor (Ι.Ε.Κ. “ETOILE by les Chefs” και Ι.Ε.Κ “PRAXIS”).

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

18 Μαΐου, 16:00 – 21:00

*Λόγοι Εξέλιξης Εστιατορίου

*Εστιατορική Τέχνη Σήμερα

*Διατροφικές συνήθειες – συμπεριφορά

*Εξυπηρέτηση Πελατών  

*Επιθυμίες και Ανάγκες Πελατών  

*Σερβιτόρος

*Ομαδική Δουλειά

*Η ροή της εργασίας στο εστιατόριο

 

19 Μαΐου , 16:00-21:00

*Βασικό Κουβέρ

*Βασικοί τρόποι σερβιρίσματος

*Σερβίρισμα και προσεκτική εξυπηρέτηση  

*Γεύματα  

*Παρουσίαση καταλόγων

*Παραγγελία

*Up selling for food & beverage

*Menu

 

Όπως τονίζει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, πρόκειται για σημαντική εκπαίδευση που συμβάλλει στη συνολική αναβάθμιση υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών στη Σύρο, γι’ αυτό και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, ακόμα κι αν δεν είναι εργαζόμενοι ή επιμελητηριακά μέλη την περίοδο αυτή.

Περισσότερες πληροφορίες στο 22810 82346 (εσωτ.104, κα. Άννα Μήτση).

 

 

 

 

(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*