Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Θερινό Σχολείο Νάξου 2015

admin
02/06/2015 22:01
 
 
 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Θερινό Σχολείο Νάξου 2015 με τίτλο “Τοπική Ανάπτυξη: Θεωρία, Πρακτικές & Πολιτικές Συνεργατικού Σχεδιασμού“. 

Οι εργασίες του Θερινού Σχολείου θα πραγματοποιηθούν στην Σχολή Ουρσουλινών, Χώρα Νάξου, Νάξος, κατά το διάστημα από 15 έως 27 Ιουλίου 2015. 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, καθώς επίσης τελειόφοιτοι και απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της χώρας ή ισότιμων της αλλοδαπής.
Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν δίδακτρα για τη συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο Νάξου, αλλά η διαμονή και τα έξοδα μετάβασης επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες φοιτητές.
Το Θερινό Σχολείο Νάξου περιλαμβάνει επιτόπια άσκηση κατά τις πρωινές ώρες, και διαλέξεις από 27 επιλεγμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές και ερευνητές κατά τις απογευματινές ώρες. Η παρακολούθηση των διαλέξεων και η εκπόνηση και παρουσίαση των εργασιών είναι απαραίτητη για την απόκτηση του επίσημου πιστοποιητικού που χορηγείται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. 

  • Αιτήσεις συμμετοχής: ΕΔΩ
  • Αναλυτικό πρόγραμμα: ΕΔΩ

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 11/7/2015. Να σημειωθεί ότι θα υπάρξει προτεραιότητα για επιλογή και συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο Νάξου, ανάλογα με την προτεραιότητα της αίτησης.

Οι διευθυντές του Θερινού Σχολείου Νάξου: Γ. Κορρές και Η. Κουρλιούρος

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*