Πανελλήνιες: Ανακοινώνονται αύριο τα αποτελέσματα

panellinies apotelesmata
Άκης Αξαόπουλος
27/06/2019 09:46
 
 
 

 

Αύριο Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βαθμολογικές επιδόσεις των φετινών υποψηφίων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η παραλαβή των βαθμολογιών θα γίνει από την ΔΔΕ και από εκεί θα δοθεί στα Λύκεια όπου και θα αναρτηθούν στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής. Στους πίνακες θα αναγράφονται τα αρχικά του ονοματεπώνυμου και ο κωδικός των υποψηφίων και κανένα άλλο στοιχείο σε σχέση με την ταυτότητά τους.

Έτσι, λοιπόν, οι διευθυντές των Λυκείων θα παραδώσουν στα σχολεία τους τα ανάλογα δέματα με τα αποκόμματα των τετραδίων και τις καταστάσεις βαθμολογιών, ώστε το μεσημέρι της Παρασκευής (28.6.2019) οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ.

Ωστόσο υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις και οι βαθμολογίες να ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Όσο για το ποιες σχολές θα έχουν πτώση; Στο 1ο επιστημονικό πεδίο δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, με μια ίσως ανοδική τάση στις περισσότερες σχολές, σε αντίθεση με το 2ο επιστημονικό πεδίο η πτώση των βάσεων θα αισθητή και γίνει στις περισσότερες σχολές λόγω της μη καλής απόδοσης των υποψηφίων στη Χημεία. Οι σχολές του 3ου επιστημονικού πεδίου θα έχουν μικρή πτώση. Στο 4ο επιστημονικό πεδίο αναμένεται μία σχετική σταθερότητα στις βάσεις, με μικρές αυξομειώσεις.

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

(Visited 98 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*