Μήνυμα Γ. Λεονταρίτη για τις Πανελλήνιες: «Αισθάνομαι χαρά και υπερηφάνεια για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος»

Άκης Αξαόπουλος
27/08/2019 12:28
  •  
  •  
  •  

 

Τα συγχαρητήρια του στις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Σε μήνυμα του αναφέρει ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για όσες και όσους κατάφεραν να εισαχθούν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, ενώ για όσα παιδιά προσπάθησαν, αλλά δεν είχαν το αποτέλεσμα που περίμεναν, επισημαίνει ότι στην μετέπειτα πορεία τους θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σημαντικότερες μάχες.

Σημαντικός ήταν και ο ρόλος των γονιών και των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος καταλήγει με την πεποίθηση τα νέα παιδιά θα κάνουν το αύριο της πατρίδας μας πιο φωτεινό για όλους.

Το μήνυμα του κ. Λεονταρίτη έχει ως εξής:

Ένα κοπιώδες «ταξίδι» έφτασε – και επίσημα – στο τέλος του, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας.

Θερμά συγχαρητήρια στις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες των Κυκλάδων, στα εκατοντάδες νέα παιδιά των νησιών μας για τα οποία σήμερα ανοίγει ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή τους, ως επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν προκειμένου να καταφέρουν να εισαχθούν στην πολυπόθητη σχολή της επιλογής τους, ακολουθώντας τα όνειρα τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, όσες και όσοι δεν κατάφεραν να περάσουν το κατώφλι κάποιας σχολής. Το μέλλον ανοίγεται εξίσου ελπιδοφόρο μπροστά τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι, με την ορμή και την αισιοδοξία της νιότης, θα το κατακτήσουν. Εξάλλου, αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη «μάχη» που έδωσαν και είμαι βέβαιος ότι στην μετέπειτα πορεία της ζωής τους, θα τους δοθεί η ευκαιρία να κερδίσουν πολλές ακόμα, εκ των οποίων ορισμένες θα είναι σημαντικότερες.

Τέλος, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των παιδιών. Ήταν αυτοί που στάθηκαν δίπλα τους, μοιράστηκαν την αγωνία τους, καταλάγιασαν τους φόβους τους και τα ενθάρρυναν να συνεχίσουν να παλεύουν γι’ αυτό που αγαπούν.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, αισθάνομαι χαρά, αλλά και υπερηφάνεια για όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Στα χέρια τους κρατούν το αύριο της πατρίδας μας και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο φωτεινό για όλους μας!

Εύχομαι η ζωή σας να είναι πάντα γεμάτη επιτυχίες!

(Visited 67 times, 1 visits today)