Ι.Μ. Παροναξίας: Τελετή βράβευσης των νέων φοιτητών της Νάξου

Άκης Αξαόπουλος
30/12/2019 14:20
 
 
 

 

Η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, θέλοντας να τιμήσει και να επιβραβεύσει τους νέους και τις νέες, που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και έχουν αποφοιτήσει από τα Λύκεια της Νάξου, θα πραγματοποιήσει εορταστική εκδήλωση την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 στις 6.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ».

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στον «ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Αθλητικό Όμιλο» με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 60 χρόνων από την ίδρυσή του.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν σύντομους χαιρετισμούς ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Διευθυντές των Λυκείων της Νάξου και ένας (ή μία) εκπρόσωπος των επιτυχόντων.

Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί σύντομη ομιλία από εκπρόσωπο της ομάδας του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο., θα προβληθεί σχετικό βίντεο με την ιστορία της ομάδας, θα ακολουθήσει η ευλόγηση της Αγιοβασιλόπιτας και η απονομή τιμητικών επαίνων και αναμνηστικών δώρων στους επιτυχόντες.

Τέλος θα παρατεθεί μικρή δεξίωση για τους ίδιους και τους συγγενείς τους.

(φώτο αρχείου)

(Visited 534 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.