Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Έναρξη λειτουργίας του πρώτου τμήματος γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων

Άκης Αξαόπουλος
14/01/2020 2:24
  •  
  •  
  •  

 

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του πρώτου Τμήματος Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης» που υλοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 25 ωρών, αφορά στη θεματική ενότητα «Διαχείριση Διαπροσωπικών Σχέσεων» και πραγματοποιείται σε αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Νάξου, από 13/1/2020 έως 28/1/2020, με τη συμμετοχή 20 εκπαιδευόμενων που υπέβαλαν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Σημειώνεται ότι συνεχίζεται η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, με σκοπό τη συγκέντρωση του απαιτούμενου αριθμού εκπαιδευόμενων για τη συγκρότηση και άλλων τμημάτων μάθησης στα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης:
Τηλέφωνα: 2285360150 και 2285024844
Εmails: kprotonotariou@naxos.gov.gr
kk@naxos.gov.gr

(Visited 205 times, 1 visits today)