Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών στην Αμοργό

Newsroom
25/02/2020 16:05
 
 
 

 

Ένα τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές δημοτικών σχολείων και Γυμνασίου-Λυκείου διοργανώνει ο Δήμος Αμοργού, σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κα Μαργαρίτη Μαριγούλα.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο θα είναι πλούσιο σε δραστηριότητες, θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Μαρτίου στο Δημοτικό σχολείο της Αιγιάλης και στο Γυμνάσιο/Λύκειο της Χώρας.


Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί σημαντική επιβράβευση για την μαθητική κοινότητα της Αμοργού και επιπλέον ένα σημαντικό κίνητρο για τους μαθητές του νησιού, αφού θα βραβευτεί και η Αμοργιανή μαθήτρια Μαρία Κωβαίου για τη διάκριση της στον πανελλαδικό διαγωνισμό Φυσικής.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Διευθυντών, Δασκάλων, Καθηγητών, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του νησιού και την ευγενική χορηγία της “Blue Star Ferries”.

(Visited 104 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.