Επιδοτούμενα σεμινάρια εργαζομένων σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων

seminaria
admin
12/10/2015 12:42
 
 
 

Στις 15 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία της δήλωσης συμμετοχής στα επιδοτούμενα σεμινάρια εργαζομένων που διοργανώνει σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης & Επαγγελματικής Κατάρτισης “ACADEMY SKILLS”, σε συνεργασία με την Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων «Κυκλάδες».

Τα προγράμματα είναι συνολικής διάρκειας 32 ωρών και υλοποιούνται σε ώρες εκτός εργασίας (απογευματινά ή πρωινά τμήματα). Με την αποπληρωμή του προγράμματος, ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα, θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 160€ καθαρά και βεβαίωση παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε εργαζόμενος σε μικρομεσαία επιχείρηση, είτε εργάζεται μόνιμα, είτε εποχιακά, αρκεί να είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ. Δεν έχει σημασία η ειδικότητα του εργαζόμενου, ούτε το είδος της επιχείρησης.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι / ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων (τηλ. 2281087600) ή με την υπεύθυνη των προγραμμάτων Μουράτη Ειρήνη (τηλ. 6981214579).

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*