Ι.Μ. Σύρου: Σεμινάρια επιμόρφωσης με θέμα τον προσκυνηματικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό τουρισμό

Newsroom
24/07/2020 15:20
 
 
 

 

Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, υλοποιώντας τη Δράση «Συμβουλευτική και Κατάρτιση σε Επαγγελματίες Τουρισμού» στο πλαίσιο της Πράξης Re-Cult, καλεί ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και επαγγελματίες – εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, να υποβάλουν αίτηση, προκειμένου να συμμετάσχουν σε σεμινάρια επιμόρφωσης, με θέμα τον προσκυνηματικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό τουρισμό.

Ειδικότερα, τα σεμινάρια αφορούν σε εκπαίδευση των επαγγελματιών και εργαζομένων του τουρισμού σε θέματα παροχής υπηρεσιών οργάνωσης, υλοποίησης και υποστήριξης ταξιδιών – εκδρομών και διαφόρων δρώμενων με προσκυνηματικό, θρησκευτικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον, καθώς και επί θεμάτων Βυζαντινής ιστορίας και πολιτισμού.

Ο τρόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων θα γίνει με τη μορφή εργαστηρίων περιοδικής διάρκειας σε συνδυασμό με τηλεκπαίδευση μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Σημειώνεται ότι τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως με τη χρήση εξειδικευμένης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης. Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, είναι αναγκαία η χρήση προσωπικού υπολογιστή ή tablet ή smartphone.

Τα σεμινάρια θα διοργανωθούν για επαγγελματίες και επιχειρηματίες του τουρισμού που έχουν έδρα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τα σεμινάρια έχουν συνολική διάρκεια 80 ωρών και ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων είναι 50.

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα εξεταστούν για να αποκτήσουν πιστοποίηση γνώσεων, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC17024 για το πεδίο του «Επαγγελματία Θρησκευτικού Τουρισμού». Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης είναι δωρεάν και υποχρεωτική.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δουν αναλυτικά την πρόσκληση και την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΚΕΑ Ι.Μ. ΣΥΡΟΥ (www.keaimsyrou.gr/?p=knews1) ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22810-82815 και στο e-mail: info@keaimsyrou.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Πράξης www.recult-greece-cyprus.eu και την σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/recultinterregvagreececyprus/.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Παρασκευή 24 Ιουλίου και λήγει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 24.00.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται:
1) ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς στα γραφεία του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης Ι.Μ. Σύρου, Στ. Βαφειαδάκη 2, Ερμούπολη, Σύρος, ΤΚ 84100.
2) με φαξ στο 22810-79382.
3) μέσω e-mail στο info@keaimsyrou.gr.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*