Κοινωνικό Φροντιστήριο προτίθεται να ιδρύσει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

admin
04/11/2015 07:39
 
 
 

Στους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα απευθύνεται το Κοινωνικό Φροντιστήριο που προτίθεται να ιδρύσει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Στόχος του φροντιστηρίου, που θα λειτουργήσει στο Φιλώτι, είναι η δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικό πρόβλημα (τέκνα ανέργων, πολυτέκνων, μονογονεϊκών, οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών κ.α.).

Για τον λόγο αυτό, ο δήμος καλεί εκπαιδευτικούς (τελειόφοιτους, αδιόριστους, διορισμένους, συνταξιούχους) να δηλώσουν εθελοντική συμμετοχή μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση pressnaxoy@gmail.com ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 6944514268 (κ. Τοτόμης Πρωτονοτάριος) και 6976601752 (κ. Αδαλής).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, την οποία υπογράφει ο αντιδήμαρχος Τοτόμης Πρωτονοτάριος, «η λειτουργία της νέας κοινωνικής δράσης του δήμου απαιτεί τη συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι θα συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στη προσπάθειά αυτή, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειές τους, με την εθελοντική προσφορά τους».

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και οι οικογένειες τους θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες και τις αιτήσεις συμμετοχής μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος των εθελοντών εκπαιδευτικών.

 

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*