Εστίαση: Τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή άνω των 50 σωματείων

Άκης Αξαόπουλος
18/01/2022 17:20
 
 
 

Άλλη μία Μαραθώνια τηλεδιάσκεψη 4 ωρών με την συμμετοχή άνω των 50 σωματείων εστίασης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου.

Μεγάλη η ανταπόκριση των πρωτοβάθμιων σωματείων στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων – ΠΟΕΣΕ.

Την ΠΟΕΣΕ εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της κ. Γιώργος Καββαθάς και στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συζητήθηκαν:
1. Τα παντελώς ανεπαρκή αντισταθμιστικά μέτρα της πολιτείας για τη στήριξη των επιχειρήσεων εστίασης μετά και την τελευταία κοροϊδία υποτιθέμενης στήριξης του κλάδου.
2. Ότι ο κλάδος της εστίασης και της διασκέδασης καλείται για άλλη μια φορά να καταβάλει το βαρύτερο τίμημα και σ’ αυτή τη νέα φάση έξαρσης της πανδημίας διανύοντας τον 22ο μήνα με κλειστά τα καταστήματα που λειτουργούσαν μετά τις 22:00 και περιορισμούς όπως αποσπάσεις, μουσική, απαγόρευση ανεμβολίαστων στα καταστήματα μας, ενώ οι αποφάσεις για τα μέτρα λαμβάνονται χωρίς να ακούγεται καν η γνώμη των επαγγελματιών, που αντιλαμβάνονται το ντόμινο των δυσμενών συνεπειών και λουκέτων που έρχονται.
3. Ομόφωνα όλοι οι εκπρόσωποι αναφέρθηκαν ότι ήρθε η ώρα η Κυβέρνηση να μας βρει μπροστά της.
Ορίστηκε ομάδα εργασίας από την ΠΟΕΣΕ για τις δράσεις μας και το πώς θα πολεμήσουμε τα ανεπαρκή μέτρα στήριξης της κυβέρνηση.

Ήρθε η ώρα να μετρήσουμε όλοι μας, εσείς και εμείς το πολιτικό κόστος.
Τέλος η κοροϊδία
Είναι υποχρέωση για τις οικογένειες μας.

Γιάννης Βαγ. Παπαδόπουλος
Περιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Κυκλάδων

(Visited 91 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*