Δωδεκάνησα: Το ροζ βίντεο με τον γιο, το ομοφοβικό bullying και η αυτοκτονία του πατέρα

aniliko viasmos
Άκης Αξαόπουλος
16/02/2022 19:29
 
 
 

 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καρπάθου από την αυτοκτονία ενός 59χρονου πατέρα που έπεσε θύμα bullying από συγχωριανούς του όταν είδε τον γιο του σε ροζ βίντεο με άλλον άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες. Κάτοικοι του νησιού έδειξαν στο 59χρονο το βίντεο στο οποίο απεικονίζονταν ο γιος του σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν άλλον άντρα. Φίλοι και συγχωριανοί ωστόσο φέρονται να χλεύασαν το 59χρονο για το περιεχόμενο του βίντεο με αποτέλεσμα εκείνος να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το βίντεο, φέρεται να τράβηξε και να διοχέτευσε σε τρίτα πρόσωπα ο άλλος άνδρας που συμμετέχει σε αυτό.

Δεν άντεξε τα σχόλια των συγχωριανών του

Το μεσημέρι της Τρίτης ο 59χρονος πήγε στο στάβλο που είχε λίγο έξω από το σπίτι του έχοντας μαζί τους μία κυνηγετική καραμπίνα. Όπλισε, την έβαλε στο κεφάλι του και τράβηξε την σκανδάλη βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Ο θάνατος του άτυχου άντρα ήταν ακαριαίος. Μάλιστα οι συγχωριανοί του ήταν αυτοί που ειδοποίησαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας τις τελευταίες ημέρες είχε χάσει τον ύπνο του ωστόσο δεν έκανε σε κανέναν καμία αναφορά για τα όσα είχαν συμβεί.

Σύμφωνα με φίλο του 59χρονου την τελευταία βδομάδα είχε κλειστεί στον εαυτό του, είχε χάσει το κέφι του και στις συζητήσεις μεταξύ φίλων επαναλάμβανε συνεχώς πως ήθελε να πουλήσει τα ζώα του. Ο άτυχος 59χρονος ήταν γνωστός και αγαπητός στην κλειστή κοινωνία του νησιού.

(Visited 328 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.