Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας: “Το τζάμπα πέθανε, μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ” (video)

dei
Άκης Αξαόπουλος
28/04/2022 12:48
 
 
 

 

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τους λογαριασμούς ρεύματος και τις διακοπές κλήθηκε να σχολιάσει μιλώντας στην ΕΡΤ, ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

«Κοιτάξτε, δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν. Ο καθένας πρέπει να πληρώνει τις υποχρεώσεις του», δήλώσε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την αντίδραση του πάνελ.

«Μα δεν ήταν ποτέ τζάμπα η ΔΕΗ, ο κόσμος πλήρωνε το ρεύμα», είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ, ο παρουσιαστής.

«Στο τζάμπα όμως έχει γαλουχηθεί μια κοινωνία, η οποία πρέπει αυτή τη στιγμή να καταλάβει…», συνέχισε ο Βασίλης Οικονόμου για να τον διακόψει ξανά ο παρουσιαστής και να του πει πως «ο συνταξιούχος έχει ανοίξει τη ΔΕΗ και ο λογαριασμός είναι μεγαλύτερος απ’ τη σύνταξη και λέει παιδιά ή θα φάω ή θα πληρώσω το ρεύμα».

Απτόητος ο βουλευτής της ΝΔ, όμως, συνέχισε: «Πιστεύετε ότι ο συνταξιούχος δεν μπορεί να πληρώσει; Δηλαδή απ’ τα δυόμιση εκατομμύρια συνταξιούχων αυτός δεν μπορεί; Μου λέτε τώρα ότι δυόμιση εκατομμύρια συνταξιούχοι δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς. Ο κόσμος ζορίζεται αλλά εδώ πρέπει να δούμε πως μπορεί η ΔΕΗ να μείνει όρθια για να μπορούμε να λειτουργήσουμε σα χώρα».

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

(Visited 314 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.