Ι.Κούκος: Σύγκριση δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας στη θάλασσα (video)

leaders00
admin
31/05/2017 10:22
 
 
 

Η εκπομπή Leaders είναι η μοναδική εκπομπή του Star Web Tv, η οποία ασχολείται με την έννοια της ηγεσίας και των στρατηγικών επιλογών σε όλο το φάσμα των πολιτικών, των κοινωνικών και των οικονομικών εξελίξεων.

Στην εκπομπή της Δευτέρας, 29/5/2017, ο κοσμήτορας και καθηγητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Ιωάννης Κούκος, συγκρίνει τις δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος και της Τουρκίας.

Ο Δημήτρης Σταθακόπουλος, διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Ιστορίας, στο Πάντειο πανεπιστήμιο, με ειδίκευση στην Οθωμανική περίοδο, παρουσιάζει με μία διαφορετική προσέγγιση την Άλωση της Πόλης.

Η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου αποκαλύπτει το αίτημα των Μουσουλμάνων να χτιστεί και άλλο τέμενος στην Αττική, εκτός από αυτό στον Βοτανικό.

https://www.youtube.com/watch?v=Cnc602S1BYA

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*