Βρέθηκε ψηφοδέλτιο που είχε μέσα 50 ευρώ

ψηφοδέλτιο είχε μέσα 50 ευρώ
Άκης Αξαόπουλος
18/06/2019 12:55
 
 
 

 

Όπως πήρε τον φάκελο με το ψηφοδέλτιο ο πολίτης, έτσι τον έριξε μέσα στην κάλπη, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί το… δώρο του υποψήφιου.

Φαίνεται πως τα δωράκια προς τους ψηφοφόρους είναι συνηθισμένο φαινόμενο και σε αυτές τις εκλογές, ειδικά τις αυτοδιοικητικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του VimaPoliti.gr σε εκλογικό κέντρο της Ευρυτανίας, κατά την αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, βρέθηκε ψηφοδέλτιο έχοντας μέσα ένα… 50ευρω!!

Συγκεκριμένα το βράδυ ο δικαστικός αντιπρόσωπος κατά την καταμέτρηση άνοιξε ένα φάκελο από την κάλπη και εκτός από το ψηφοδέλτιο, βρήκε μέσα σε αυτόν και ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Οπως φαίνεται, κάποιος υποψήφιος θέλησε να δωροδοκήσει τον-την ψηφοφόρο και μαζί με το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο έβαλε στο φάκελο και 50 ευρώ. Ωστόσο, ο ανυποψίαστος ψηφοφόρος έριξε κατευθείαν το φάκελο στην κάλπη χωρίς να φαντάζεται ότι εκείνη την ώρα πετούσε το δωράκι του…

(Visited 607 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.