Η ψυχραιμία και τα ζαχαρωτά έσωσαν την 45χρονη τουρίστρια

Άκης Αξαόπουλος
04/11/2019 18:31
 
 
 

 

Σωτήρια αποδείχθηκε η ψυχραιμία που επέδειξε η 47χρονη Kushila Stein, η οποία είχε μια απίστευτη περιπέτεια, ούσα παγιδευμένη μεσοπέλαγα, μέσα σε ένα σκάφος.

Για την ίδια, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Νzherald, δεν έχασε τον έλεγχο, αλλά κατάφερε να «θωρακιστεί», μέσα από μια σειρά ενέργειες. Βασικότερη όλων το γεγονός ότι επιβίωσε τρώγοντας ζαχαρωτά που είχε μαζί της.

Παράλληλα, προσπαθούσε να κρατηθεί ζεστή και στεγνή. Για αυτό το λόγο, έβγαζε τακτικά τις κάλτσες της, τις στέγνωνε και τις φορούσε, ενώ παράλληλα έβαζε σακούλες στα πόδια της.

Η εφιαλτική της περιπέτεια όπως έγινε γνωστό έγινε όταν έχασε το ένα της κουπί, με τα θαλάσσια ρεύματα να παρασύρουν το σκάφος της στην ανοιχτή θάλασσα.

Αυτό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, με το σύζυγο της να ενημερώνει για την εξαφάνιση το Σάββατο το πρωί, οπότε και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός.

Η περιπέτεια της τελικά έληξε 37 ώρες μετά, θυμίζοντας μια υπόθεση από ταινία αγωνίας, σαν αυτές που κατά καιρούς έχουμε δει στον κινηματογράφο!

Η ίδια δεν έχασε την ελπίδα, παρά το γεγονός ότι είχε μοναδική τροφή τα ζαχαρωτά της και ένα γλύκισμα, χωρίς να έχει ούτε νερό!

Βέβαια, όπως έχει αναφέρει η Kushila Stein, είχε στο μυαλό της και το χειρότερο ενδεχόμενο, για αυτό και είχε γράψει το όνομα και το τηλέφωνο της μητέρα της πάνω στο φουσκωτό.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρίστρια από τη Νέα Ζηλανδία, είχε έρθει για διακοπές στη χώρα μας, με τον σύζυγό της. Τα ίχνη της χάθηκαν όταν μπήκε σε ένα σκαφάκι από το ιστιοφόρο για να πάει να ψωνίσει στη Φολέγανδρο.

Η περιπέτεια της έληξε με επιχείρηση του Λιμενικού, άνδρες του οποίου την εντόπισαν, το μεσημέρι της Κυριακής.

 

Πηγή: cretapost.gr

(Visited 417 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.