60 κοκορέτσια και 40 αρνιά για delivery ψήνει κατάστημα στο Ναύπλιο

Άκης Αξαόπουλος
19/04/2020 12:39
 
 
 

 

Με παραγγελίες από ψητοπωλείο επέλεξαν να φάνε τον παραδοσιακό οβελία και το κοκορέτσι οι περισσότεροι κάτοικοι του Ναυπλίου καθώς οι απαγορεύσεις και η όλη κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε τους περισσότερους στο delivery.

Πάρα πολλές οικογένειες επέλεξαν με παραγγελία να γευθούν στο πασχαλινό τους τραπέζι το παραδοσιακό αρνάκι και το κοκορέτσι στην σούβλα ψημένο από επαγγελματίες του είδους.

Έτσι κεντρικό ψητοπωλείο στην πόλη του Ναυπλίου σημείωσε ρεκόρ καθώς για σήμερα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του θα ψηθούν 60 σούβλες με κοκορέτσια, 40 αρνιά και πέντε δίμετρες σούβλες κοντοσούβλι.

“Φέτος είναι πολλοί αυτοί που προτίμησαν την παραγγελία από το κατάστημα μας και φυσικά έπρεπε να εξυπηρετήσουμε όλους τους πελάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και έτσι έχουμε ξεκινήσει από τη νύχτα να ψήνουμε για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε, στην πραγματικά και για εμάς τεράστια ζήτηση που παρουσιάσθηκε” μας είπε ο Θοδωρής Μαρνέρης.

Τα τονίσουμε πως όλα τα ψητά είναι παραγγελίες οι οποίες έγιναν μέχρι και την Μ. Παρασκευή και πως το συγκεκριμένο κατάστημα είναι από τα ελάχιστα που έχουν παραμείνει ανοιχτά στην πόλη όλο αυτό το διάστημα των απαγορευτικών μέτρων.

 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

(Visited 337 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*