Χαρδαλιάς: Επιτρέπεται υπό προϋποθέσεις η πλεύση σκαφών αναψυχής

Άκης Αξαόπουλος
04/05/2020 19:12
 
 
 

 

Εκ παραδρομής δεν περιλήφθηκε διάταξη για ερασιτεχνικό ψάρεμα, ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στη σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας, ανακοινώνοντας ότι από την απαγόρευση απόπλου σκαφών εξαιρούνται τα σκάφη έως 7 μέτρα για ερασιτεχνική αλιεία.

Προϋποθέσεις για τον απόπλου των σκαφών για αυτή τη χρήση είναι να μην προσεγγίσουν κάποιο νησί εκτός του νομού από όπου απέπλευσαν, να μην παραμείνουν εκεί τη νύχτα και να τηρείται η απόσταση δύο μέτρων ανάμεσα στους επιβαίνοντες, όπως ενημέρωσε ο υφυπουργός.

Όπως είπε ο υφυπουργός, αφήσαμε πίσω μας 42 ημέρες περιορισμών και περάσαμε στη δεύτερη φάση της σταδιακής επιστροφής, μια διαδικασία που έχει τις δικές της προκλήσεις. Η διαδικασία θα αξιολογείται καθημερινά, καθώς ο ιός είναι ακόμα εδώ, ενώ δεν έχουμε ξεφύγει από τον κίνδυνο, τόνισε.

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

(Visited 215 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.