Καθαρά Δευτέρα : Πώς θα λειτουργήσουν λαϊκές αγορές, φούρνοι, ιχθυοπωλεία

laganes 1
Άκης Αξαόπουλος
12/03/2021 15:22
 
 
 

 

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Σε σχετική ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών σημειώνεται ότι οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν, κανονικά, και αύριο Σάββατο με επάρκεια σαρακοστιανών και καλές τιμές. «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε όλους τους καταναλωτές που θα επιλέξουν τους υπαίθριους χώρους των λαϊκών αγορών προκειμένου να προμηθευτούν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλές τιμές και για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Όλοι εμείς οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει θεσπίσει η πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας, προσφέρουμε σε όλους σαρακοστιανά εδέσματα ξεχωριστής φρεσκάδας και νοστιμιάς» δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Μουλιάτος.

Υπενθυμίζεται ότι παραδοσιακά την Καθαρά Δευτέρα είναι ανοικτά οι φούρνοι, τα μίνι μάρκετ οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία.

Μιλώντας στο MEGA την Τετάρτη ο πρόεδρος των ιχθυοπωλών της Βαρβακείου, Σπύρος Κοράκης, σχετικά με τις προετοιμασίες για τη Σαρακοστή, είπε «φέτος δε θα κάνουμε το ξενύχτι της Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα. Θα ανοίξουμε το πρωί της Κυριακής. Μπορούν να έρθουν μόνοι οι κάτοικοι των Αθηνών, που είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό για τη Βαρβάκειο».

«Οι τιμές είναι χαμηλότερες ακόμα και από πέρυσι, γιατί δεν υπάρχει ακόμα δουλειά. Περιμένουμε να επιτρέψουν στον κόσμο να έρθει στη Βαρβάκειο να ψωνίσει. Εδώ δεν υπάρχει ουρά, είναι μεγάλοι οι χώροι, μπαίνουν οι πολίτες, ψωνίζουν και φεύγουν», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Το χταπόδι είναι στα 14 ευρώ. Το καλαμάρι στα 16. Οι σουπιές στα 9 ευρώ. Κάνουμε και delivery και αυτό μας έχει σώσει μέχρι τώρα. Θα κάνουμε και την Καθαρά Δευτέρα», είπε ακόμα ο κ. Κοράκης.

 

Πηγή: in.gr

(Visited 231 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*