Του απαγόρευσαν να μπει στο πλοίο και είπε πως νιώθει πόνο στην καρδιά – Μόλις είδε το ασθενοφόρο έφυγε

Άκης Αξαόπουλος
25/04/2021 16:14
 
 
 

 

Συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή (25/4) οι σαρωτικοί έλεγχοι της αστυνομίας τόσο στα διόδια αλλά και στα λιμάνια και αεροδρόμια της χώρας και κυρίως της πρωτεύουσας, για τους πολίτες που θέλουν να φύγουν από την πόλη και να κάνουν Πάσχα στο χωριό.

Οι δικαιολογίες που έχουν ακούσει οι αστυνομικοί στα μπλόκα είναι απίστευτες και κυρίως πρωτότυπες, αφού άλλος είπε πως πάει στην Καλαμάτα για λάδι και άλλος πως πάει να δει την έγκυο πεθερά του.

Ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που δεν έπεισαν τους αστυνομικούς και αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Open, ένας πολίτης είπε πως νιώθει πόνο στην καρδιά, όταν οι λιμενικοί του απαγόρευσαν να επιβιβαστεί σε πλοίο και μόλις είδε το ασθενοφόρο γκάζωσε και έφυγε.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως: «έλεγχοι γίνονται και στο λιμάνι του Πειραιά και οι λιμενικοί δεν επέτρεψαν σε 30 άτομα χθες (24/4) και σε 100 άτομα σήμερα να ταξιδέψουν. Εντύπωση προκαλεί ενός ανθρώπου χτες, όταν δεν του επετράπη να ταξιδέψει με το καράβι της γραμμής και ισχυρίστηκε ότι νιώθει πόνο στην καρδιά. Οι λιμενικοί κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Στην αρχή ο επιβάτης ήταν διστακτικός αν θα έρθει το ασθενοφόρο και όταν τελικά είδε το όχημα του ΕΚΑΒ να έρχεται προς το μέρος του, έβαλε μπρος το αυτοκίνητο, γκάζωσε και έφυγε».

 

Πηγή: gazzetta.gr

(Visited 6.893 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*