Ο «Μασούτης» …ήρθε στη Νάξο – Κατέβηκε το σήμα του SYNKA στα super market του νησιού (φώτος)

Newsroom
20/06/2022 01:04
 
 
 

 

Σάρκα και οστά έχει πάρει η συνεργασία «Μασούτης Α.Ε.» και «ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης». Μάλιστα τα Super market SYNKA της Νάξου φέρουν πλέον το σήμα της Μασούτης.

SYNKA Μασούτης

SYNKA Μασούτης

Η αλλαγή του σήματος έγινε το Σάββατο το απόγευμα όπου ξηλώθηκαν οι ταμπέλες της SYNKA και αμέσως τοποθετήθηκαν αυτές της Μασούτης.

SYNKA Μασούτης

SYNKA Μασούτης

Η αλλαγή «φρουράς» έγινε με πανηγυρικό τρόπο… Στην είσοδο του super market έχουν τοποθετηθεί μπαλόνια, ενώ αλλάχτηκαν οι τσάντες αλλά και η κάρτα αγορών που από SYNKA φέρουν πλέον το σήμα Μασούτης, χωρίς ωστόσο να χάνονται οι πόντοι που έχουν συγκεντρώσει οι πελάτες.

SYNKA Μασούτης SYNKA Μασούτης

Το deal στα σούπερ μάρκετ ολοκληρώθηκε αρχές Ιουνίου όπου η «Μασούτης», ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της στρατηγικής συμφωνίας με τη «ΣΥΝΚΑ Κρήτης».

SYNKA Μασούτης SYNKA Μασούτης

Σημειώνεται, ότι με την εξαγορά του 50% της «ΣΥΝΚΑ», τα καταστήματα της Κρήτης, διατηρούν την επιγραφή «SΥΝΚΑ Supermarkets» ενώ ο Συνεταιρισμός συνεχίζει να έχει την ευθύνη της διαχείρισής των καταστημάτων της Κρήτης.

Για τη «Μασούτης» η είσοδος στη «ΣΥΝ.ΚΑ Κρήτης», αποτελεί σαφώς σημαντική επιτυχία καθώς η Μασούτης πλέον ανοίγει πόρτα και στα νησιά των Κυκλάδων, Ιονίου και Δωδεκανήσων, περιοχές στις οποίες ο SYNKA μέσω των εξαγορών των σούπερ μάρκετ Βιδάλης καθώς και Δήμητρα, Μαρκάτο, τα τελευταία χρόνια διαθέτει σημαντική παρουσία.

Συγκεκριμένα μπαίνει στην αγορά της Κρήτης, του μεγάλου αυτού τουριστικού νησιού, όπως στην επίσης τουριστική και πληθυσμιακά μεγάλη Κέρκυρα, αλλά και σε νησιά του Αιγαίου που ξεχωρίζουν για την αναπτυξιακή τους δυναμική όπως η Σαντορίνη, η Σύρος, η Πάρος, η Χίος, η Νάξος, η Μήλος, η Τήνος και η Κάλυμνος. Υπενθυμίζεται ότι ήδη λειτουργεί κατάστημα «Μασούτης» στην Άνδρο.

(Visited 3.942 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*