Συνάντηση Γεωργιάδη-Ρούσσου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νομού

Newsroom
13/07/2022 16:27
 
 
 

 

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησε πρόσφατα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος συνοδευόμενος από τον εξωτερικό συνεργάτη του Επιμελητηρίου, σύμβουλο κ. Γιάννη Παππά.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση, από πλευράς Επιμελητηρίου Κυκλάδων, για τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζει ο νομός εξαιτίας των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η κρίση σε θέματα όπως το ενεργειακό, το ακτοπλοϊκό, το κόστος μεταφορών και την ακρίβεια γενικά.

Ο κ. Ρούσσος ευχαρίστησε τον Υπουργό που (ως Προϊσταμένη Αρχή των Επιμελητηρίων και ως καθ’ ύλην αρμόδιος για ό,τι αφορά την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας εν γένει), στηρίζει διαχρονικά το Επιμελητήριο Κυκλάδων και που αποδέχτηκε τη συνάντηση σε μια τόσο επιβαρυμένη περίοδο. Στη συνέχεια, του παρουσίασε συνοπτικά τις ενέργειες του Επιμελητηρίου το τελευταίο διάστημα και ζήτησε τη στήριξη του, τονίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός πως στις Κυκλάδες δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις πολλών ταχυτήτων – όπως άλλωστε με διαφορετικές ταχύτητες λειτουργούν και τα νησιά των Κυκλάδων – οι οποίες πλήττονται από την ακρίβεια και τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει η παρατεταμένη κρίση στην επιχειρηματική κοινότητα και την κοινωνία γενικά.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι στηρίζει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, αναγνωρίζοντας την προσφορά του και τόνισε πως αυτή η κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αγωνίζονται να αντεπεξέλθουν στις πολλαπλές αντιξοότητες της αγοράς.

(Visited 117 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*