Επιμελητήριο – Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Ενημέρωση, προετοιμασία και δράση οι λύσεις στις νέες προκλήσεις

Newsroom
24/02/2023 11:28
 
 
 

 

Πλήθος επιχειρηματιών από όλα τα νησιά συμμετείχαν στο καθιερωμένο δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκαν τα νέα δεδομένα και οι νέες τάσεις που πρόκειται να κυριαρχήσουν στην αγορά.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν δύο διακεκριμένοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, η Δρ. Γεωργία Ζούνη και ο Δρ. Ιωάννης Κατσανάκης, που μίλησαν στους επιχειρηματίες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε μια εποχή συνεχών κρίσεων, όπως αυτή που διανύουμε, με την κρίση της πανδημίας να διαδέχεται ένα ασταθές οικονομικά και ενεργειακά περιβάλλον, εξαιτίας και του συνεχιζόμενου πολέμου.

Στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, τα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων είχαν την ευκαιρία να θέσουν ανοιχτά όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου. Από την πλευρά τους, οι δύο εισηγητές απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και ανέλυσαν με παραδείγματα με ποιον τρόπο η ενημέρωση, η προετοιμασία και η δράση δίνουν τις λύσεις στις νέες προκλήσεις και αλλαγές με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι στη ζωή και την εργασία μας.

Στο πλαίσιο αυτό οι τεχνολογικές εξελίξεις μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών, ώστε να βρίσκονται μπροστά από τις εξελίξεις, να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και εντός «παιχνιδιού».

Το video του σεμιναρίου θα μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς στο κανάλι του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο ΥouΤube, μετά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, αλλά και για κάθε νέα είδηση που αφορά στην επιχειρηματική κοινότητα οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επισκέπτονται το portal e-kyklades.gr καθώς και τις σελίδες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο facebook και το instagram.

(Visited 68 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*