Επιμελητήριο Κυκλάδων: Παρουσίαση του επιδοτούμενου προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ»

Newsroom
26/04/2023 14:45
 
 
 

 

Tην Τρίτη 25 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση-παρουσίαση του επιδοτούμενου προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ), εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υπεύθυνοι των δράσεων παρουσίασαν αναλυτικά όλες τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία συμμετοχής των ενδιαφερομένων στην παραπάνω δέσμη δράσεων, ενώ στη συνέχεια υπήρξε χρόνος για συζήτηση και απάντηση στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Ακόμη, έγινε αναφορά στο πρόγραμμα «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ», το οποίο λόγω εξάντλησης του διαθέσιμου προϋπολογισμού, προσαυξημένου κατά 20%, έχει σταματήσει να δέχεται αιτήσεις. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων έχει προβεί σε σχετική επιστολή-παρέμβαση προς το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προκειμένου να ζητήσει αφενός την αύξηση του προϋπολογισμού, ώστε περισσότερες επιχειρήσεις να υποβάλουν επενδυτικές προτάσεις και αφετέρου τον διαχωρισμό του προϋπολογισμού ανά περιφέρεια σε μελλοντικές δράσεις.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*