Επιμελητήριο: Webinar για τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων καταστημάτων και διαμόρφωση βιτρίνας

Newsroom
02/04/2024 13:15
 
 
 

 

Σε όλες τις επιχειρήσεις του εμπορικού κλάδου απευθύνεται το δεύτερο webinar του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στο πλαίσιο του νέου κύκλου δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τα μέλη του.

Το σεμινάριο, που έχει θεματική «Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων καταστημάτων και διαμόρφωση βιτρίνας», θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής την Τετάρτη 3 Απριλίου (18:00-20:00).

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι:
*Δρ. Στέλιος Ζερεφός, Καθ. Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού, ΕΑΠ.
*Δρ. Λάμπρος Δούλος, Αν. Καθ. Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού, ΕΑΠ.
*Δρ. Μάρω Σίνου, Αν. Καθ. Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
*Κατερίνα Σκάλκου, Αρχιτέκτονας / Σχεδιαστής φωτισμού, Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό ΕΑΠ, Ακαδημαϊκός υπότροφος Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Θα αναλυθούν θέματα που αφορούν:
-Αναγνώριση ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των χώρων (γεωμετρικά χαρακτηριστικά, κλίμακα, διαθέσιμη επιφάνεια, ιδιαίτερες κατασκευές, κ.λπ.), της χρήσης και των χρηστών.

-Διαμόρφωση κεντρικής ιδέας σχεδιασμού (ατμόσφαιρα σχεδιασμού, οπτική ταυτότητα επιχείρησης).

-Λειτουργική διάταξη – ζώνη εισόδου και βιτρίνας, χώρος ταμείου, χώρος πώλησης εμπορεύματος, δοκιμαστήρια, αποθήκευση, γραφείο, χώρος προσωπικού, διάγραμμα κινήσεων.

-Σχεδιασμό βιτρίνας (ιδέα, διαμόρφωση πρόσοψης καταστήματος, φωτισμός, σήμανση).

-Παρουσίαση διαχρονικών τάσεων και σύγχρονων trends μέσα από επιλεγμένα παραδείγματα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που ενδιαφέρονται για τη βελτίωση, την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν τα webinars διαδικτυακά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας ή με φυσική παρουσία στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, εάν βρίσκονται στη Σύρο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται εδώ και θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, οπότε και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το e-mail τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης στα τηλέφωνα που αναφέρονται παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο στο τηλέφωνο 22810-82346 (εσωτερικό 5), καθώς και με τα γραφεία των νησιών σε Άνδρο (22820-51490), Σαντορίνη (22860-25788), Μήλο (22870-23970), Μύκονο (22890-23937), Νάξο (22850-22767), Πάρο (22840-23031) και Τήνο (22830-22404).

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*