Νάξος: Ανακαλύψτε τη νέα B2B εφαρμογή της Aegean Fresko για τις παραγγελίες σας

Newsroom
03/06/2024 21:20
 
 
 

 

Η τεχνολογία αλλάζει συνεχώς τον τρόπο που λειτουργούμε και επικοινωνούμε, και η Aegean Fresko πρωτοπορεί σε αυτόν τον τομέα με τη νέα εφαρμογή B2B.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη, ο ιδιοκτήτης της Aegean Fresko, Βαγγέλης Φραγκίσκος, μας παρουσιάζει την καινοτόμα αυτή εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τις επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας στις καθημερινές τους ανάγκες παραγγελίας. Από τη βελτιστοποίηση της επικοινωνίας με τους συνεργάτες έως την αποδοτικότερη διαχείριση των παραγγελιών, η νέα αυτή τεχνολογία υπόσχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας του κλάδου.

Ανακαλύψτε πώς η νέα B2B εφαρμογή της Aegean Fresko όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο και απλοποιεί τις διαδικασίες, αλλά επίσης παρέχει πρόσθετα οφέλη και ευκολίες για τους χρήστες. Από την παρακολούθηση των αποθεμάτων και των τιμών μέχρι την πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές, η νέα εφαρμογή θέτει τα θεμέλια για ένα πιο αποτελεσματικό και οργανωμένο μέλλον στις παραγγελίες. Ας δούμε τι μας αποκάλυψε ο κ. Φραγκίσκος για αυτή τη συναρπαστική πρωτοβουλία.

κ. Φραγκίσκο, ποια είναι η κύρια λειτουργία της νέας εφαρμογής B2Β της Aegean Fresko;

Φτιάξαμε μία εφαρμογή με σκοπό να βελτιστοποιήσουμε την επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών μας και της Aegean Fresko. Η νέα εφαρμογή βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο μία επιχείρηση πραγματοποιεί τις καθημερινές της παραγγελίες προς εμάς. Στην ουσία πρόκειται για μία εφαρμογή online παραγγελιών φτιαγμένη με απλό και ευχάριστο τρόπο.

Ποια είναι η σημασία της εφαρμογής για τους επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας;

Το βασικό όφελος που προσφέρει η εφαρμογή είναι η εξοικονόμηση χρόνου και η ευκολία στον τρόπο που παραγγέλνει ο χρήστης. Αποτελεί τον πιο απλό και ασφαλή τρόπο για να κάνει ο επαγγελματίας τις παραγγελίες του, να ελέγξει τιμές και να τσεκάρει διαθεσιμότητες.

Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα της εφαρμογής σε σύγκριση με άλλους τρόπους παραγγελίας;

Η εφαρμογή είναι ο πιο σύγχρονος και εύκολος τρόπος να δώσεις μία παραγγελία.
• Αποφεύγεις την αναμονή της τηλεφωνικής κλήσης.
• Μειώνονται οι πιθανότητες να ξεχάσεις να παραγγείλεις κάποιο κωδικό, αφού η εφαρμογή σε αναγνωρίζει και σου δείχνει τους κωδικούς που παραγγέλνεις συνήθως.
• Βάζεις την παραγγελία ακόμα και σε ώρες που το κατάστημα είναι κλειστό, όπως αργά το βράδυ ή πολύ νωρίς το πρωί.
• Δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς βαρετά email και να προσπαθείς να περιγράψεις τον κάθε κωδικό σωστά για να μη γίνει κάποιο λάθος.

Ποιες είναι οι επιπλέον λειτουργίες της εφαρμογής πέρα από την τοποθέτηση παραγγελιών;

Η εφαρμογή έχει όλα τα οφέλη ενός e-shop γιατί στην ουσία πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα σε μορφή App. Ο χρήστης έχει άμεση πληροφόρηση για τις τιμές των προϊόντων και τη διαθεσιμότητά τους. Επίσης έχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην Aegean Fresko εμπλουτίζοντας τη λίστα με τις αγορές του. Έχει πρόσβαση σε προσφορές που ισχύουν αποκλειστικά για τις Online παραγγελίες και επιπλέον έχει άμεση ενημέρωση για τα νέα προϊόντα που συνεχώς προστίθενται στην Aegean Fresko.

Πώς συμβάλλει η εφαρμογή στη βελτίωση της απόδοσης και της οργάνωσης στον τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας;

Η εφαρμογή δίνει τέλος στα χαρτάκια και στις σημειώσεις. Όλες οι παραγγελίες που δίνονται μέσω τις εφαρμογής αποθηκεύονται και είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε χρήστη. Ο διευθυντής της επιχείρησης έχει άμεσο έλεγχο των παραγγελιών που δίνονται από τα διάφορα τμήματά της. Επίσης ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει μία παραγγελία με σκοπό να την εγκρίνει ο υπεύθυνος προτού αποσταλεί προς εκτέλεση. Διαφορετικές βάρδιες ή πόστα μπορούν να αποθηκεύουν τις παραγγελίες τους προς έγκριση από τον υπεύθυνο.

Ποιες είναι οι προσδοκίες της Aegean Fresko από τη χρήση της εφαρμογής;

Αυτή τη στιγμή το 25% των ημερήσιων παραγγελιών, δηλαδή μία στις τέσσερις παραγγελίες καθημερινά, προέρχονται από την εφαρμογή. Εκτιμώ ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2024 το ποσοστό θα έχει ανέβει στο 30% και μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή 1 στις 2 παραγγελίες θα δίνεται μέσω της εφαρμογής.
Η εφαρμογή αποτελεί μία πρωτοποριακή και καινοτόμα προσπάθεια σε πανελλήνιο επίπεδο και αυτό δεν είναι υπερβολή. Είμαστε οι πρώτοι και οι μοναδικοί έως τώρα που έχουμε αναπτύξει αυτό το σύστημα B2B παραγγελιών στην Ελλάδα. Επί τρία χρόνια δουλεύουμε αθόρυβα πάνω στην ανάπτυξη των λειτουργιών αυτής της εφαρμογής και πλέον την έχουμε φτάσει στο επίπεδο που η χρήση της εφαρμογής είναι πιο ευχάριστη διαδικασία από την τηλεφωνική παραγγελία και πιο εύκολη από την αποστολή της μέσω email!

Ποια είναι τα βήματα για να ξεκινήσει κάποιος να παραγγέλνει μέσω της εφαρμογής;

Ο χρήστης κατεβάζει στο κινητό του την εφαρμογή από το Google Play ή App store. Την ανοίγει και πατάει πάνω στη «Δημιουργία νέου λογαριασμού». Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να πληκτρολογήσει το ΑΦΜ της επιχείρησης και να ορίσει ένα username και password. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσει κάποια φόρμα με προσωπικά στοιχεία ούτε να περιμένει κάποιο email επιβεβαίωσης. Η εφαρμογή θα αναγνωρίσει την επιχείρηση και όλα θα γίνουν άμεσα, αυτοματοποιημένα και με πλήρη ασφάλεια. Βασική προϋπόθεση είναι η επιχείρηση να έχει ενεργή καρτέλα στην Aegean Fresko μιας και η εφαρμογή απευθύνεται μόνο σε συνεργάτες και δεν είναι διαθέσιμη για το ευρύ κοινό.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 266 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*