Προσύμφωνο στρατηγικής συνεργασίας της Onex Neorion Shipyards με τα Ισραηλινά ναυπηγεία της Israel Shipyards Ltd

Newsroom
29/01/2020 19:27
 
 
 

 

Σε προσύμφωνο στρατηγικής συνεργασίας με τα Ισραηλινά ναυπηγεία της Israel Shipyards Ltd προχώρησε η Onex Neorion Shipyards, με σκοπό την κοινή ανάπτυξη μεγάλων έργων ναυπηγοεπισκευής, όπου το κατασκευαστικό μέρος θα πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά ναυπηγεία της ΟΝΕΧ Shipyards.

Στo πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τα Israeli Shipyards, Ημέρα Βιομηχανικής Συνεργασίας με τίτλο “Shipbuilding Industry Day: The Way Forward – Syros 2020”, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 18:00.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από εταιρείες υποκατασκευαστών και προμηθευτών της ναυπηγοεπισκευής, για μελλοντική συνεργασία με τα ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου, καθώς και ομιλίες από εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας. Απώτερος στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι η αύξηση της συμμετοχής της εγχώριας βιομηχανίας σε διεθνή προγράμματα συμπαραγωγής, καθώς και η αύξηση της φήμης και αναγνωρισιμότητας των Ελλήνων κατασκευαστών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Εμπορικού τμήματος της Αμερικανικής Πρεσβείας.
Μετά τη λήξη της ημερίδας θα ακολουθήσει μπουφέ στο Αίθριο του Δημαρχείου της Ερμούπολης.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.