Σύρος: 2ο επιχειρηματικό εργαστήριο της πράξης GO_BRAND

epimelitirio logo
Newsroom
05/02/2020 13:08
 
 
 

 

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου (στις 15:30) το 2ο επιχειρηματικό εργαστήριο, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης “GO_BRAND – Δράσεις προώθησης και ενίσχυσης του brand name των επιλέξιμων προϊόντων ή /και υπηρεσιών της Ελλάδος και της Κύπρου στην διασυνοριακή περιοχή” του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020.

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή σύνδεση μέσω τηλεδιάσκεψης με τα γραφεία του Επιμελητηρίου σε Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Μήλο και Σαντορίνη, θα συμμετάσχουν τα μέλη των συστάδων (clusters) επιχειρήσεων που έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο του έργου:

α) του Cluster “Aegean Cuisine” και
β) του Cluster «Κυκλαδίτικου Οίνου και Τοπικών ποτών»,
αλλά και κάθε επιχειρηματίας που επιθυμεί να ενημερωθεί ή και να ωφεληθεί από τις δράσεις του έργου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι δράσεις ενίσχυσης και ανάδειξης του τοπικού brand name που έχουν πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του παρόντος έργου, σκοπός του οποίου είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας και του εξαγωγικού προσανατολισμού των κλάδων που εκπροσωπούν τα δύο clusters.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.