Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στην Αθήνα

Newsroom
13/02/2020 15:56
 
 
 

 

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των επιχειρηματιών του νομού, που κατά τους χειμερινούς μήνες διαμένουν στην Αττική, το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργάνωσε – για πρώτη φορά – εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Επιχειρηματίες από Αντίπαρο, Άνδρο, Ηρακλειά, Μήλο, Πάρο, Σαντορίνη και Σύρο παρακολούθησαν το διήμερο σεμινάριο Digital Marketing (10 & 11 Φεβρουαρίου), στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου των θεματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την ευρύτερη ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή τους στο επαγγελματικό πεδίο δράσης και αφορά επιχειρηματίες και εργαζόμενους.

Κατά την έναρξη του προγράμματος, ο διευθυντής εκπαίδευσης κ. Μάκης Φυτέογλου καλωσόρισε τις Κυκλάδες στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Αθήνα και αναφέρθηκε στη μακρόχρονη συνεργασία των δύο οργανισμών που συμβάλλει σημαντικά στην ουσιαστική κατάρτιση των επιχειρηματιών.

Ο εισηγητής κ. Γιάννης Αγγελάκης παρουσίασε τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά τουρισμού, καθώς και τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που ανοίγονται στον τομέα αυτό, ενώ ανέλυσε τη συμπεριφορά των καταναλωτών στο ψηφιακό περιβάλλον και ανέδειξε τα σύγχρονα εργαλεία και τις τεχνικές για τη δημιουργία περιεχομένου και την ανάπτυξη κοινού.


Η υλοποίηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Αθήνα έδωσε τη δυνατότητα στους Κυκλαδίτες επιχειρηματίες να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στον τομέα του Ψηφιακού Μάρκετιγκ και να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στις αγορές ενδιαφέροντος και τα νέα εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν για την ολοκληρωμένη προβολή της επιχείρησης τους.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων συνεχίζει με τη διοργάνωση των παρακάτω σεμιναρίων του δεύτερου κύκλου, για τα οποία μπορεί κανείς να ενημερωθεί αναλυτικά:
*Διαχείριση Παραπόνων στις 9-10 Μαρτίου στη Σύρο
*Εξυπηρέτηση Πελατών στις 11-12 Μαρτίου στην Πάρο
*Τουριστικό Marketing στις 26-27 Μαρτίου στην Πάρο
*Business Plan στις 6-7 Απριλίου στη Σαντορίνη

Η υποβολή αιτήσεων ενδιαφέροντος γίνεται ηλεκτρονικά και συνεχίζεται έως τις 28 Φεβρουαρίου προκειμένου να υλοποιηθούν προγράμματα και στα υπόλοιπα νησιά.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*