Aegean Fresko: #StayHome χωρίς να σας λείψει τίποτα!

Άκης Αξαόπουλος
01/04/2020 16:17
 
 
 

 

Η Aegean Fresko δίνει νέα δυνατότητα στους κατοίκους της Νάξου να πραγματοποιούν τις αγορές τους με δωρεάν παράδοση στο σπίτι για όσο διάστημα διαρκούν τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού – Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επισκέπτεστε το site της εταιρείας
 – Συμβουλευτείτε το φυλλάδιο προσφορών της Aegean Fresko και ψωνίστε με ασφάλεια στις καλύτερες τιμές!

Το τελευταίο διάστημα ζούμε όλοι μια πρωτοφανή κατάσταση που έχει ανατρέψει τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και την καθημερινότητά μας. Οι αλλαγές που βιώνουμε είναι αιφνίδιες και, συχνά, απρόβλεπτες. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θεωρούμε ότι είναι χρέος όλων μας να φροντίζουμε για την υγεία και την ασφάλεια των συνανθρώπων μας, να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε οποιονδήποτε την έχει ανάγκη και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας για ένα πιο ευοίωνο μέλλον.

Εν μέσω αυτής της κρίσης που «αγγίζει» τα πάντα -από την υγεία μας ή την εργασία μας, μέχρι και τον τρόπο που επικοινωνούμε και προμηθευόμαστε τα απαραίτητα αγαθά για τις οικογένειές μας- όλοι εμείς,, οι άνθρωποι της Aegean Fresko, παραμένουμε δίπλα σας, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας και προσαρμόζοντας ανάλογα τη λειτουργία και τις δράσεις μας. Κύριος στόχος μας είναι να μη σας λείψει τίποτα, ακόμα και αυτές τις δύσκολες ημέρες!

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θεωρώντας καθήκον μας να προστατεύσουμε εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε, για το διάστημα έως 30 Απριλίου -και για όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα του «Μένουμε Σπίτι»- εξασφαλίζουμε για τους κατοίκους της Νάξου:

Δωρεάν & Ασφαλή Παράδοση Κατ’ οίκον σε όλα μας τα προϊόντα

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και απόλυτο μέλημα την υγεία όλων μας, συμβάλλουμε στον περιορισμό της διάδοσης της νόσου, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα παραγγελιών, μέσω τηλεφώνου ή email, και δωρεάν παράδοσης τροφίμων και αναλώσιμων προϊόντων στο σπίτι. Στην Aegean Fresko έχουμε λάβει όλα τα μέτρα ασφάλειας για την προστασία τη δική σας, αλλά και των προϊόντων κατά τη μεταφορά και παράδοσή τους, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διατάξεις του αρμόδιου Υπουργείου.

Συμφέρουσες Προσφορές καθημερινά σε Επιλεγμένα Προϊόντα

Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με ασυναγώνιστες προσφορές, για να απολαμβάνετε όλοι σας την ποιότητα και την αξιοπιστία δεκάδων προϊόντων στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Άμεση & Υψηλού Επιπέδου Εξυπηρέτηση

Κάνουμε ό,τι καλύτερο για να σας παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, αλλά και για να προστατεύουμε τις παραδόσεις των προϊόντων, σύμφωνα με τα μεγαλύτερα και πλέον αξιόπιστα μέτρα ασφάλειας. Δεχόμαστε καθημερινά παραγγελίες, εκτός Κυριακής, από τις 9:00 έως τις 16:00. Επιπλέον, οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 14:00 εκτελούνται αυθημερόν, εντός 1 ώρας!

Είμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη με ασφάλεια.

Παράλληλα, αναγνωρίζουμε την υποχρέωσή μας να προστατέψουμε τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας, καθώς και τις οικογένειές τους. Για τον λόγο αυτόν, εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και ασφάλειά τους, τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προσωπικής υγιεινής. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο προστασίας του περιβάλλοντος, έχουμε καταργήσει τη χρήση πλαστικού, παρέχοντας σακούλες πολλαπλών χρήσεων -χωρίς χρέωση- με όλες τις αγορές σας.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς και στην κοινωνία εν γένει, δίνουμε και εμείς, στην Aegean Fresko, καθημερινά τον αγώνα μας για να προμηθεύεστε είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής, καθώς και επαγγελματικά προϊόντα άριστης ποιότητας από την ασφάλεια του σπιτιού σας!

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε ή να κατεβάσετε το φυλλάδιο προσφορών μέσα από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.aegeanfresko.gr

Από όλους εμάς στην Aegean Fresko: «Να είστε όλοι καλά με υπομονή και αισιοδοξία!».

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*