Ανδρικά πουκάμισα που είναι στη μόδα φέτος

Άκης Αξαόπουλος
24/04/2020 15:25
 
 
 

Τα πουκάμισα είναι ένα ιδιαίτερο ρούχο. Η αλήθεια είναι πολλοί άντρες αποφεύγουν να το φορέσουν. Τα ανδρικά πουκάμισα δεν θα έπρεπε να σας αποθαρρύνουν. Ειδικά το καλοκαίρι με τόσο υψηλές θερμοκρασίες τα πουκάμισα θα σας χαρίσουν στυλ και άνεση. Τα πουκάμισα είναι ένα must ρούχο για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και φυσικά δεν πρέπει να σας τρομάζει αυτό. Μην ξεχνάτε ότι τα ανδρικά πουκάμισα χαρίζουν στους άντρες ένα ολοκληρωμένο στυλ. Θέλετε να είστε άψογοι στο στυλ σας έτσι;

Με τα πουκάμισα ανδρικά θα αφήσετε το στίγμα σας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία η επιλογή που θα κάνετε και θα πρέπει να σας εκφράζει αυτό. Μπορεί να προτιμήσετε ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισα ή ένα φλοράλ. Ένα που να είναι σε χαλαρή γραμμή ή να είναι slim fit.

Όλα αυτά τα πουκάμισα θα τα βρείτε στο rovo.gr, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ρούχα σε προσιτές τιμές και εξαιρετική ποιότητα.

Τα πουκάμισα φοριούνται όλες τις ώρες τις ημέρας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις προτάσεις μας για το φετινό καλοκαίρι:

Το λευκό λινό πουκάμισο είναι κλασικό ρούχο και δεν θα πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας. Συνδυάζεται πολύ εύκολα και μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες τις ημέρας.

Αυτά τα φλοράλ/beach look πουκάμισα είναι πάντα της μόδας και φέρνουν έναν άλλον αέρα μόλις τα φορέσετε. Προτιμήστε τα κυρίως για χαλαρές εξόδους και συνδυάστε με βερμούδες ή υφασμάτινο παντελόνι.

Ένα ιδιαίτερο πουκάμισο σε στενή γραμμή με χρυσές λεπτομέρειες. Αυτές οι χρυσές λεπτομέρειες είναι που αναδεικνύουν το πουκάμισο. Το πουκάμισο είναι επίσης σε στενή γραμμή και αυτό θα αναδείξει το σώμα σας και ειδικά αν συνδυαστεί και σωστά θα έχετε ένα όμορφο ολοκληρωμένο look. Συνδυάστε το με ένα σκούρο παντελόνι.

Ένα επίσης κλασσικό κομμάτι που ταιριάζει όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρας. Αυτό είναι το ριγέ πουκάμισο. Η γραμμή του είναι χαλαρή. Φορέστε από μέσα επίσης και μια άσπρη φανέλα και θα έχετε ένα πολύ χαλαρό look. Συνδυάζεται εύκολα με οποιοδήποτε παντελόνι.

Προτιμήστε να φορέσετε ένα τζιν πουκάμισο, μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας και μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλούς τρόπους.

Για περισσότερα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ, επισκεφτείτε το rovo.gr.

(Visited 582 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*