Ιδέες για ανδρικά καλοκαιρινά πουκάμισα

Άκης Αξαόπουλος
28/04/2020 1:47
  •  
  •  
  •  

 

Τα πουκάμισα συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα και μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες τις ημέρας.

Μπορείτε για παράδειγμα να βάλετε ένα το πρωί στη δουλειά σας, ή αν είστε καλεσμένος σε επίσημη εκδήλωση.

Θέλετε το πουκάμισο πάνω σας να δείχνει άψογο; Το καλοκαίρι πλησιάζει και αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει.

Τα πουκάμισα είναι ένα must ρούχο για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και φυσικά δεν πρέπει να σας τρομάζει αυτό. Και ο λόγος είναι πολύ απλός. Τα ανδρικά πουκάμισα είναι η καλύτερη έκφραση ενός ολοκληρωμένου ανδρικού στυλ.

Να ξέρετε ότι με τα ανδρικά πουκάμισα θα είναι το στίγμα που θα αφήσετε στο look σας.

Γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία η επιλογή που θα κάνετε και αυτό που θα επιλέξετε θα πρέπει να σας εκφράζει απόλυτα. Υπάρχουν δεκάδες σχέδια για να επιλέξετε.

Όλα αυτά θα τα βρείτε στο rovo.gr, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ρούχα σε προσιτές τιμές και εξαιρετική ποιότητα.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις ιδέες μας για το φετινό καλοκαίρι:

Λινό Πουκάμισο

Το λευκό λινό πουκάμισο είναι διαχρονικό κομμάτι και δεν θα πρέπει να λείπει από τα ρούχα σας. Συνδυάζεται πολύ εύκολα. Μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες τις ημέρας.

Beach-Look Πουκάμισο

Αυτά τα beach look πουκάμισα είναι πάντα της μόδας και φέρνουν έναν άλλον αέρα μόλις τα φορέσετε. Προτιμήστε τα κυρίως για χαλαρές εξόδους και συνδυάστε με βερμούδες ή υφασμάτινο παντελόνι.

Πολύχρωμο Πουκάμισο

Ένα ιδιαίτερο πουκάμισο σε στενή γραμμή με πολλά και έντονα χρώματα. Αυτά είναι τα χρώματα που αναδεικνύουν το πουκάμισο. Το πουκάμισο είναι επίσης σε στενή γραμμή και αυτό θα αναδείξει το σώμα σας και ειδικά αν συνδυαστεί και σωστά θα έχετε ένα όμορφο ολοκληρωμένο look. Συνδυάστε το με ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι.

Καρό Πουκάμισο

Ένα επίσης κλασσικό κομμάτι που ταιριάζει όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρας. Αυτό είναι το καρό πουκάμισο. Η γραμμή του είναι χαλαρή. Φορέστε από μέσα επίσης και μια άσπρη φανέλα και θα έχετε ένα πολύ χαλαρό look. Συνδυάζεται εύκολα με οποιοδήποτε παντελόνι.

Τζιν Πουκάμισο

Προτιμήστε να φορέστε ένα τζιν πουκάμισο, μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας και μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλούς τρόπους.

Για περισσότερα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ, επισκεφτείτε το rovo.gr.

(Visited 221 times, 1 visits today)