Το Google Maps γιορτάζει τα γενέθλια του και αλλάζει εμφάνιση

Newsroom
06/02/2020 23:40
 
 
 

 

Τα 15α γενέθλια του γιορτάζει η δημοφιλής εφαρμογή Google Maps και κάνει ένα μεγάλο update στην εμφάνιση και τις λειτουργίες της. Οι χάρτες της Google από την Πέμπτη 06/02, ανανεώθηκαν και πλέον είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σύστημα πλοήγησης.

Στόχος της Google είναι να δώσει έμφαση στην εξέλιξη της εφαρμογής, φέρνοντας στο προσκήνιο λειτουργίες και δυνατότητες που ήταν «κρυμμένες». Πλέον, στόχος της είναι να γίνει σημείο αναφοράς για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος γύρω από το χρήστη, με προσωποποιημένες επιλογές και χρηστικά tips για τη μετακίνηση του.

5 σημεία αναφοράς

Ο ανασχεδιασμός δίνει έμφαση σε πέντε σημεία αναφοράς:

* Αναζήτηση
* Μετακίνηση
* Αποθηκευμένα
* Συνεισφορές
* Ενημερώσεις

Πρόκειται για μία σημαντική διαφορά από το προηγούμενο «μενού» που πρόσφερε μόλις τρεις επιλογές, «Αναζήτηση», «Μετακίνηση» και «Για σένα», όμως η πιο αισθητή αλλαγή βρίσκεται στην εμφάνιση.

Σύμφωνα με το Business Insider, η Google ετοιμάζει ακόμα δύο updates τους επόμενου μήνες, για το Live View, ενώ από το Μάρτιο θα προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές για τη μετακίνηση με τα δημόσια μέσα μεταφοράς.

(Visited 87 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.