Νάξος: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων του Σωματείου Μαζικής Εστίασης (φώτος)

σεμινάρια
Newsroom
11/03/2022 14:52
 
 
 

 

“Success is a science If you got the conditions, you will get the result”. «Η επιτυχία είναι σαν την επιστήμη, υπό τις κατάλληλες συνθήκες (με τα κατάλληλα συστατικά) θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος εξειδικευμένων σεμιναρίων του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» που αφορούσε νέους ή έμπειρους bar managers καθώς και ιδιοκτήτες bar που θέλουν να μάθουν ή να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη διαχείριση ενός συγχρόνου και ανταγωνιστικού bar (ανεξάρτητου ή μέρους άλλης επιχείρησης).

σεμινάρια

Οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν ήταν:

1. Budget and Cost Control
Πρόγραμμά για τη διαχείριση των οικονομικών και την κοστολόγηση των συνταγών.

2.Marketing for Bar
Μάρκετινγκ στις επιχειρήσεις φιλοξενίας. Πως δημιουργούμε ένα σωστά μελετημένο επιχειρηματικό σχέδιο.

3.Bar Consepts and Modern Trends
Κυρίαρχες τάσεις στα μπαρ και πως μπορούμε να τις εντάξουμε στο δικό μας πλάνο.

4.Spirits and Classic Cocktails
Κλασικά κοκτέιλ και αποστάγματα.

σεμινάρια

Όπως αναφέρει το Σωματειο σε ανακοίνωση του, οι εκπαιδευόμενοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και δήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον να ενταχθούν σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης του αντικειμένου που θα υλοποιήσει το Σωματείο μετά το πέρας της σεζόν.

σεμινάρια

“Οι υπεύθυνοι του προγράμματος εκ’ μέρους του Σωματείου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Ηλίας Κιουλαφής και Κωνσταντίνος Καραμανής δημιούργησαν τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για την άρτια διοργάνωση των προγραμμάτων” αναφέρει το Σωματείο Μαζικής Εστίασης που είναι ο διοργανωτής των σεμιναρίων.

σεμινάρια

Να σημειωθεί ότι το Σωματείο ευχαριστεί δημόσια την Bar Academy για τη συνεργασία, το κατάστημα «Μέλι- Κανέλα» για την αξεπέραστη φιλοξενία του, τον Αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κατσαρά για την πολύτιμη βοήθεια του και το εστιατόριο «Κόζι».

Ο επόμενος κύκλος σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα μεταξύ 16-20/3/2022 και αφορά μαθήματα Μαγειρικής σε πραγματικές συνθήκες επαγγελματικής κουζίνας.

σεμινάρια

 

(Visited 806 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*