Τηλεοπτικός Δεκαπενταύγουστος με γεύση… Νάξου! (video)

graviera eas
Newsroom
15/08/2022 18:40
 
 
 

Παραμονή και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου φρόντισε να προβάλλει τη Νάξο και τα παραδοσιακά, ποιοτικά προϊόντα της μέσα από δύο πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές αντίστοιχων καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.

Aπό τη μαγευτική παραλία της Πλάκας με τα κρυστάλλινα νερά, ο «οικοδεσπότης» Πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης εμφανίστηκε ζωντανά στην «Πρωινή Ενημέρωση» του ΣΚΑΪ (14 Αυγούστου) και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ANT1 (15 Αυγούστου) προκειμένου να μιλήσει για την τουριστική κίνηση του νησιού αυτή την περίοδο, αλλά κυρίως να παρουσιάσει, για ακόμη μια φορά, τα εξαιρετικά ναξιώτικα προϊόντα, τα οποία μάλιστα προτιμούν οι τοπικοί επιχειρηματίες για τις κουζίνες τους.

Μάλιστα, η σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είχε ένα… μουσικό bonus για τους τηλεθεατές, με τη Στελλίνα Κονιτοπούλου στο τραγούδι, τον Νίκο Μάκαρη στο βιολί και τον Βαγγέλη Κακλαμάνο στο λαούτο να τους «ταξιδεύουν» στο Αιγαίο!

(Visited 286 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.