Athens Fine Food Awards: Επτά βραβεία για το Τυροκομείο Πιτταρά

Newsroom
04/04/2023 13:07
 
 
 

 

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά βραβεία απέσπασε το Τυροκομείο Πιτταρά στα Athens Fine Food Awards (AFFA), τα οποία διοργανώνει η έμπειρη ομάδα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, με σειρά ετών στη διοργάνωση εκθέσεων τροφίμων.

Έτσι, λοιπόν, στην κατηγορία FROZEN FOOD 2023 – Καλύτερο τρόφιμο Ψυγείου η «Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. 12μηνης ωρίμανσης Πιτταρά» διακρίθηκε και πήρε το χρυσό βραβείο, ενώ το «Κεφαλοτύρι Νάξου 12μηνης ωρίμανσης Πιτταρά» πήρε το ασημένιο! Επιπλέον, το Τυροκομείο Πιτταρά βραβεύτηκε για όλα του τα προϊόντα και σε άλλες κατηγορίες, φθάνοντας συνολικά τα 7 Βραβεία! Ανάμεσα στα προϊόντα αυτά είναι η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., το Φρέσκο Ξινοτύρι Νάξου και η Γλυκιά Μυζήθρα Νάξου.

«Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές, καθώς και την κριτική επιτροπή για την αναγνώριση στα προϊόντα μας, καθώς και όλους τους συνεργάτες μας για να έχουμε και να προσφέρουμε αυτό το αποτέλεσμα καθημερινά παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο μας. Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που προτιμάτε τα προϊόντα μας, μας εμπιστεύεστε και μας στέλνετε την αγάπη σας από παντού!» ανέφερε ανακοίνωση του Τυροκομείου.

Σημειώνεται ότι τα βραβεία AFFA αποτελούν μια υπεύθυνη και ουσιαστική καταγραφή της παραγωγής προϊόντων τροφίμων ποιότητας με τη συλλογή, την αξιολόγηση, την επιβράβευση και την προβολή αυτών των προϊόντων.

 

(Visited 666 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*