Τυροκομείο Πιτταράς: Νέες υψηλές διακρίσεις σε διεθνή διαγωνισμό

Newsroom
15/06/2023 13:09
 
 
 

 

Με έξι προϊόντα συμμετείχε το Τυροκομείο Πιτταράς στον διεθνή διαγωνισμό ΜΤΑ – Mediterranean Taste Awards 2023, στον οποίο κατάφερε να διακριθεί και να βραβευθεί με δύο πλατινένια και τέσσερα χρυσά βραβεία.

Πιο συγκεκριμένα, η «Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. Πιτταρά 12μηνης Ωρίμανσης» και η «Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. Πιτταρά» τιμήθηκαν με πλατινένιο βραβείο και μάλιστα, ήταν τα μοναδικά αγελαδινά τυριά στην Ευρώπη που κατάφεραν να γίνουν πλατινένια!

Ακόμη, με Χρυσό Βραβείο τιμήθηκαν το «Κεφαλοτύρι Νάξου Πιτταρά 12μηνης Ωρίμανσης», η «Γραβιέρα Πιτταρά σε Μπαστούνι», το «Ξινοτύρι Φρέσκο Νάξου Πιτταρά» και η «Μυζήθρα Γλυκιά Νάξου Πιτταρά».

Υπενθυμίζεται ότι η «Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. Πιτταρά 12μηνης Ωρίμανσης» και το «Κεφαλοτύρι Νάξου Πιτταρά 12μηνης Ωρίμανσης» είχαν αποσπάσει το 1ο και το 2ο βραβείο αντίστοιχα, στα AFFA-Athens Fine Food Awards.

Από την πλευρά του, το Τυροκομείο Πιτταράς δήλωσε ότι «κάθε βράβευση σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη όσον αφορά στην παραγωγική διαδικασία “από το σπόρο μέχρι το ράφι”» και πρόσθεσε: «φροντίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να φτιάχνουμε για εμάς και τα παιδιά μας ό,τι καλύτερο γίνεται, με σεβασμό στη φύση, στο περιβάλλον και στα ζώα μας».

Επιπλέον, το Τυροκομείο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τους διοργανωτές, τους συνεργάτες του και πάνω απ’ όλα τους καταναλωτές του που το τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους.

(Visited 240 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*