Mega και Action 24 στο περίπτερο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στη Food Expo

Newsroom
10/03/2024 22:26
 
 
 

 

Το περίπτερο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ξεχώρισε στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo, προσελκύοντας το ενδιαφέρον δύο διαφορετικών εκπομπών, το «Mega Σαββατοκύριακο» και το «Action Σαββατοκύριακο» του Action 24.

Το «Mega Σαββατοκύριακο» και η δημοσιογράφος Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη ήταν οι πρώτοι που επισκέφθηκαν το περίπτερο, μιλώντας με τον πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρη Καπούνη, και τον Θανάση Παναγούλια, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρείας Forum AE. Ο κ. Παναγούλιας σχολίασε το επετειακό χαρακτήρα της φετινής έκθεσης, αναφερόμενος στην 10η διοργάνωση, και ανέφερε την ειδική βράβευση της Ένωσης από την Forum AE για τη συνεχή παρουσία της σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Καπούνης επισήμανε τη σημασία της 10ης συμμετοχής της Ε.Α.Σ. στην Food Expo για την προβολή της γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. και τη δυνατότητα πραγματοποίησης σημαντικών συναντήσεων για εξαγωγές.

Ανακοίνωσε επίσης μια επικείμενη επιχειρηματική εκδρομή στη Γερμανία για την προώθηση του προϊόντος.

Κατά τη διάρκεια της Food Expo και η εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο» του Action 24 βρέθηκε στο περίπτερο της ΕΑΣ Νάξου και πραγματοποίησε συνέντευξη με τον πρόεδρό της Δημήτρη Καπούνη.

Ο κ. Καπούνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δέκατη συμμετοχή της Ένωσης στην έκθεση, υπογραμμίζοντας την τιμητική διάκριση τόσο της Ένωσης όσο και της γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. ως το κορυφαίο προϊόν.

Επισήμανε την αξία της έκθεσης ως μέσο προώθησης των προϊόντων σε διεθνείς αγορές και την ευκαιρία που προσφέρεται για συναντήσεις με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Τόνισε τη μοναδικότητα της γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. που παράγεται μόνο από γάλα της Νάξου και αναφέρθηκε στο νέο σύγχρονο τυροκομείο που θα λειτουργήσει πλήρως το 2024, υπογραμμίζοντας τις εξαιρετικές γεύσεις και την ποιότητα του προϊόντος.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 130 times, 1 visits today)

6 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*