Απόλυτα επιτυχημένη συμμετοχή της ΕΑΣ Νάξου στην έκθεση Food Expo 2024

Food Expo ΕΑΣ
Newsroom
13/03/2024 00:17
 
 
 

 

Τη δέκατη συμμετοχή της κατέγραψε φέτος η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στην Food Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η φετινή διοργάνωση, της πιο μεγάλης διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών στη νοτιοανατολική Ευρώπη ήταν επετειακή αφού συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τη διοργάνωση της.

Food Expo ΕΑΣ

Μάλιστα, με αφορμή τα δέκα χρόνια της διαδρομής της Food Expo, η διοργανώτρια εταιρεία πραγματοποίησε ειδική επετειακή εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας βράβευσε (μεταξύ άλλων και) την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και το κορυφαίο της προϊόν, τη γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., για την αδιάλειπτη παρουσία τους στην έκθεση.

Food Expo ΕΑΣ

Στην Food Expo 2024 η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου εκπροσωπήθηκε από μέλη της Διοίκησής της και προώθησε με δυναμισμό, σε μία άκρως ανταγωνιστική διοργάνωση με 1.300 εκθέτες και πάνω από 50.000 επισκέπτες, τα ποιοτικά της προϊόντα, με πρώτη και… καλύτερη, την εκλεκτή γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., η οποία, σε μία ακόμη έκθεση, αποθεώθηκε, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι έχει κερδίσει την εκτίμηση του καταναλωτικού κοινού και το ότι κατέχει μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στην αγορά.

Food Expo ΕΑΣ

Τα μέλη της Διοίκησης της ΕΑΣ συναντήθηκαν με συνεργάτες και πελάτες της Ένωσης, με τους οποίους είχε γόνιμο διάλογο ακούγοντας προσεκτικά τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους.

Food Expo ΕΑΣ Food Expo ΕΑΣ

Η ΕΑΣ υποδέχθηκε, στο περίπτερό της εκατοντάδες επισκέπτες όπως επίσης και πλήθος εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ πραγματοποίησε περισσότερες από εξήντα b2b συναντήσεις με Έλληνες και ξένους ενδιαφερόμενους για συνεργασία, με στόχο να ανοίξει νέους εξαγωγικούς δρόμους.

Επιπλέον, το stand της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ) Παύλος Σατολιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ) Απόστολος Αποστολάκος. Όλοι τους, ανεξαιρέτως, εξήραν τη δυναμική της Ε.Α.Σ. Νάξου και τη μεγάλη αξία των προϊόντων της. Παράλληλα, ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Συνεταιρισμού για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος της Νάξου και όλης της χώρας, τα οποία και τους ζητήθηκε να αναδείξουν και να κάνουν προσπάθειες προκειμένου να επιλυθούν.

Food Expo ΕΑΣ

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στο να είναι η παρουσία της στην Food Expo 2024 επιτυχημένη και, στο πλαίσιο του σαφώς εξωστρεφούς προσανατολισμού της, ανανεώνει το… ραντεβού της για την επόμενη Food Expo με στόχο, φυσικά, την ακόμη καλύτερη παρουσία και προβολή των εξαιρετικών προϊόντων του ευλογημένου μας τόπου.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 338 times, 1 visits today)

8 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*