Το CAVO D’ΟRO γιορτάζει τα 40 του χρόνια και …κερνάει σε Νάξο και Πάρο!

Newsroom
05/06/2020 03:42
 
 
 

 

Το εστιατόριο – πιτσαρία CAVO D’ORO γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του και σας κερνάει!

Από το 1980, το CAVO D’ORO «γεννήθηκε» σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία πλάι στη θάλασσα, στα Λιβάδια της Παροικίας Πάρου και από τότε προσφέρει μοναδικές, αυθεντικές γεύσεις της παραδοσιακής Ελληνικής και της γνήσιας Ιταλικής κουζίνας!

Μάλιστα εδώ και ένα χρόνο το CAVO D’ORO αποτελεί μια νέα ξεχωριστή γευστική πρόταση και στη Νάξο!

Το εστιατόριο – πιτσαρία CAVO D’ORO γιορτάζει την 40χρονη παρουσία του στο νησί της Πάρου και αλλά και το νέο κατάστημα στο Φιλώτι Νάξου!

Το όνομά του, σήμα κατατεθέν της ολόφρεσκης ποιότητας και της λαχταριστής απόλαυσης δεν χρειάζεται συστάσεις…

Κλασικά Ελληνικά πιάτα, Ιταλικές πίτσες ψημένες σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο αλλά και χειροποίητα ζυμαρικά, αποτελούν εδέσματα που έχουν κερδίσει τις καρδιές του κόσμου.

Το CAVO D’ORO γιορτάζει και κερνάει!

Από την Τετάρτη 3 Ιουνίου έως και την Κυριακή 7 Ιουνίου, προσφέρει έκπτωση 20% στο γεύμα ή στο δείπνο σας στα καταστήματα σε Πάρο και Νάξο! Αλλά και έκπτωση 20% σε ότι παραλάβετε σε πακέτο (εκτός delivery)!

Πάρτε μέρος στη γιορτή και επισκεφτείτε με την παρέα σας το CAVO D’ORO στην Παροικιά ή το Φιλώτι, φάτε ότι τραβάει η όρεξη σας, και επωφεληθείτε από την προσφορά!

*Εμείς εκτός από την εκπληκτική πίτσα και καρμπονάρα, δοκιμάσαμε σήμερα και ένα από τα νέα πιάτα του CAVO D’ORO στο Φιλώτι Νάξου… Κοτόπουλο γεμιστό με σπανάκι και φέτα με σάλτσα από τυρί κρέμα και παρμεζάνα γαρνιρισμένο με μαριναρισμένες πατάτες και τοματίνια. Έκπληξη για εμάς ήταν και οι σαλάτες του μαγαζιού δια χειρός του νέου chef Γιώργου Νικολόπουλου. Άψογη εξυπηρέτηση και άκρως οικογενειακό περιβάλλον! 

CAVO D’ORO | Εστιατόριο – Πιτσαρία
Delivery – Επικοινωνία
Νάξος: 2285 022620
Πάρος: 22840 22620

(Visited 499 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*