Ο θησαυρός της γαστρονομίας της Νάξου, η γραβιέρα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που με την υπέροχη γεύση και άρωμά της «απογειώνει» κάθε πιάτο, «πρωταγωνίστησε» στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής «Π.Ο.Π. Μαγειρική» της ΕΡΤ2!
Ο καταξιωμένος chef και παρουσιαστής της εκπομπής, Μανώλης Παπουτσάκης, έφτιαξε μαντί (ζυμαρικό με καταγωγή από τον Πόντο) γεμιστά με αρνίσιο κιμά και γραβιέρα Νάξου και τα συνόδευσε με σάλτσα γιαουρτιού.
Στην εκπομπή συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Ιάκωβος Βαλέρης, ο οποίος μίλησε για την ξακουστή γραβιέρα Π.Ο.Π. της Ένωσης και το νησί.
Δείτε το βίντεο:
(Visited 440 times, 1 visits today)