«Π.Ο.Π. Μαγειρική» στην ΕΡΤ: Μαντί με αρνίσιο κιμά, γραβιέρα της ΕΑΣ Νάξου και σάλτσα γιαουρτιού (video-συνταγή)

Newsroom
21/02/2021 13:24
 
 
 

 

Ο θησαυρός της γαστρονομίας της Νάξου, η γραβιέρα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που με την υπέροχη γεύση και άρωμά της «απογειώνει» κάθε πιάτο, «πρωταγωνίστησε» στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής «Π.Ο.Π. Μαγειρική» της ΕΡΤ2!

Ο καταξιωμένος chef και παρουσιαστής της εκπομπής, Μανώλης Παπουτσάκης, έφτιαξε μαντί (ζυμαρικό με καταγωγή από τον Πόντο) γεμιστά με αρνίσιο κιμά και γραβιέρα Νάξου και τα συνόδευσε με σάλτσα γιαουρτιού.

Στην εκπομπή συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Ιάκωβος Βαλέρης, ο οποίος μίλησε για την ξακουστή γραβιέρα Π.Ο.Π. της Ένωσης και το νησί.

Δείτε το βίντεο:

(Visited 440 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*