Ομελέτα με πατάτα και γραβιέρα Νάξου

Άκης Αξαόπουλος
28/06/2021 11:40
 
 
 

 

Μια συνταγή εύκολη, γρήγορη και πολύ πλούσια σε γεύσεις και αρώματα… Νάξου για το πρωινό μας γεύμα και όχι μόνο, φτιάχνει η καταξιωμένη Breakfast Consultant και Recipe Developer, Άννα-Μαρία Μπαρού!

Δημιουργεί ομελέτα με την ξακουστή Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε. και Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, ενώ χρησιμοποιεί και το εξαιρετικό βούτυρο της Ε.Α.Σ.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

(Visited 369 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*