Λιμεναρχεία Σύρου και Νάξου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω αναγγελίας θυελλωδών ανέμων

Απόλλωνας κύματα
Newsroom
11/01/2022 19:30
 
 
 

 

Βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι, εντάσεως 8 και 9 μποφόρ θα πνέουν αύριο Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις Κυκλάδες, όπως ανακοίνωσε με έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, γεγονός που οδήγησε τις Λιμενικές Αρχές της Σύρου και της Νάξου να προχωρήσουν στην ανακοίνωση λήψης αυξημένων μέτρων λόγω επιδείνωσης του καιρού.

Αποδέκτες των ανακοινώσεων είναι οι Αλιευτικοί Σύλλογοι, οι οποίοι οφείλουν να προνοήσουν για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων μελών τους, ενώ και οι τοπικές αρχές πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα προς παροχή συνδρομής ενεργειών, εφόσον απαιτηθεί.


Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: «Επιδείνωση καιρού στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου – Οδηγίες προστασίας από έντονα καιρικά φαινόμενα» 


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για αύριο Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις Κυκλάδες προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά, από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν σε 8 με 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Αναλυτικά ο καιρός την Τετάρτη: Αγριεμένος θα χτυπήσει τις Κυκλάδες ο «Διομήδης» με σφοδρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους


 

(Visited 579 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*